2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 109 پست
نمیدونم خودمم تا حالا نزدم بادی اسپلش میزنم ولی اطرافیان میگن خیلی خووبه 

منم بادی اسپلش دارم ولی زیاد ازش راضی نیستم تاثیری نداره انگار اصلا نمیدونم چرا اینجوریه من دوشمم ۱ساعت طول میکشه ولی همون لحظه ک از حمام میام زیر بغلم خیییلی کم بو میده شایدم خودم حساسم مامانم میگه تو همیشه بوی گل میدی اصلا من تاحالا ندیدم بوی عرق بدی ولی همیشه خودم احساس میکنم زیربغلم بو میده

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووووه ایول ب حوصلت😂 همون ژیلت میزنم راحت تره😂

ولی خیلی خوبه هم سفید میکنه هم نازک من اگه روز شیو میکردم شب دوباره موهارشد کرده بودن و زخیم و هرریشه چن مو الان راحت قشنگ ماهی ی بار  از پودر استفاده میکنم و به شدت موهام نازک و کم شدن

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
ولی خیلی خوبه هم سفید میکنه هم نازک من اگه روز شیو میکردم شب دوباره موهارشد کرده بودن و زخیم و هرریش ...

ماهی ی بااار؟؟؟؟ماهی ی بار با پودر میزنی در نمیان تا ی ماه؟؟؟

با اجازه استارتر من صورتمو چجوری تو خونه اصلاح کنم؟؟ دارم دیوونه میشم بگین لطفا

با کرم موبر ، فقط سینره نخر پوستم خیلی اذیت شد ، دوستم میگه سی گل خوبه

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...
واقعا رو بعضی پوست ها میکنه..من خودم جوری شده بودم که از هرریشه مو پنج شیش تا مو بود چون همیشه شیو م ...

منم پاهام جوش و زخمی میشه با ژیلت موهاشم خیلی نازک بودن ضخیم شدن

نمیدونم چی بزنم

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
شاید بخاطر ژیلت نبوده عزیزم اخه اصلا ربطی نداره 

اخه با ژیلت همیشه شیو میکردم و به محض اینکه عوضش کردم روشمو خوب شد اما من تاثیر فوری میخواستم🤣 ولی خوشبحال اونایی که رو پوستشون تاثیرنداره🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
ولی خیلی خوبه هم سفید میکنه هم نازک من اگه روز شیو میکردم شب دوباره موهارشد کرده بودن و زخیم و هرریش ...

آخه نیم ساعت بزنم بعد توحموم بشینم کمرم میشکنه ک 

من همیشه حمومام نیم ساعته س

ولی یکبار امتحان میکنم😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
با اجازه استارتر من صورتمو چجوری تو خونه اصلاح کنم؟؟ دارم دیوونه میشم بگین لطفا

من کرم موبر هیدرودرم گرفتم برای اصلاح صورت..راضی هم هستم..فقط بگو برای صورت میخوای.

اخه با ژیلت همیشه شیو میکردم و به محض اینکه عوضش کردم روشمو خوب شد اما من تاثیر فوری میخواستم🤣 ولی ...

برا من ک اصلا تاثیر نداره ولی من میخوام پودر گل رو امتحان کنم من ب ی ک ی نیم کاملا روشنه اصلا تیره نیست ولی زیر بغلم تیره اس برا هردوش میخوام امتحان کنم ولی نفهمیدم گفتی ماهی یک بار میزنی یعنی دیگه درنمیان تا ی ماه؟

نوره یا واجبی بزن سفید و کم مو میشه ۵ساله میزنم نمیزاره غده دربیاری سودا از بدن بیرون میبره

نوره رو امتحان میکنم روشن میکنه واقعا؟

منم پاهام جوش و زخمی میشه با ژیلت موهاشم خیلی نازک بودن ضخیم شدن نمیدونم چی بزنم

پودر موبر بعدم بجز زمانی که ع-ا-د-ت هستی بعد اینکه موهارو زدی حالا باهرجی تا وقتی موها درمیان روزی سه تا نیم ساعت روغن رزیانه بزن عالیه من تقریبا موهای پام رشد نمیکنه دیگه