2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 109 پست

ببخشید یسوال

یه کرم کوچیک رو که قیمتش کمه میشه از دی جی کالا خرید برات میان؟

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
من اب رسان همینطوری استفاده کردم عالی جواب داد..منم خیلی سیاه بود البته از پودر موبر استفاده کردم&nb ...

من پودر موبر میزنم یکی بود یکی نبود میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی عزیزم

دوستان کسی پکیج جامع خیاطی با کلی آموزش های باحال با قیمت خیلییی مناسب میخواد در خدمتم

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
با اجازه استارتر من صورتمو چجوری تو خونه اصلاح کنم؟؟ دارم دیوونه میشم بگین لطفا

یه بند ببند به جایی بعد بند بنداز خودت رو

صدف بیوتی هم آموزشش رو گذاشته

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عزیزم ببین همینه؟ https://www.digikala.com/product/dkp-1518217/کرم-روشن-کننده-قوی-درمالیفت-مدل-mel ...

اره عزیزم همینه من یه مدته میزنم

واسه زیر بغل کشاله ی ران خیلی خوبه 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
من پودر موبر میزنم یکی بود یکی نبود میشه

منم خودم بعضی وقتا حال ندارم بشینم ریشه هاش که سست شد باتیغ میزنم🤣

اما من خودم تیزبر میزدم همین مشکل داشتم اصلا تمیز پاک نمیکرد حتی۱:۲۰دقیقه هم منتظر موندم اما خوب تمیزنمیکرد گل خریدم سر نیم ساعت و اینا جواب میده

باید ببینی کدوم رو پوستت جواب میده قشنگ

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
اصلا این باور ک میگن ژیلت موارو زیاد میکنه اشتباس فقط موا زودتر میان همین زیادشون نمیکنه

آره منم نظرم همینه..ولی هیچکی رو نمیتونم متقاعد کنم

تو دراز مدت هم موهای پاهامو کم پشت کرده

یه مدت تیره شده بود کرم درمالیفت زدم خوب شده زینک هم میگن خوبه 

عزیزم کرم درمالیفت فقط برای زیر بغل و... ست ؟؟؟ یا مصرف دیگه این داره؟ من شنیدم ضد لکش عالیه

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
اسمش چی هست؟ مخصوص صورته فقط؟

اره انواع مارک هاهست برو داروخونه بگو کرم موبر صورت میخوام

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
منم خودم بعضی وقتا حال ندارم بشینم ریشه هاش که سست شد باتیغ میزنم🤣 اما من خودم تیزبر میزدم همین مش ...

چی همه باید بشینیم تو حموم نیم ساعت من ده دقیقه میزدم میشستم حوصله نداشتم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره منم نظرم همینه..ولی هیچکی رو نمیتونم متقاعد کنم تو دراز مدت هم موهای پاهامو کم پشت کرده

خودتو خسته نکن😂 چون همه ب این باورند ک ژیلت موا رو صدبرابر میکنه

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

دخترا من حمام میرم باید حتما با فردا یا پس فرداش باز برم دوش بگیرم همیشه احساس میکنم زیر بغلم بو میده حتی همون لحظع ک از حموم میام باید چیکار کنم؟

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..