2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اب رسان همینطوری استفاده کردم عالی جواب داد..منم خیلی سیاه بود البته از پودر موبر استفاده کردم 

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
من اب رسان همینطوری استفاده کردم عالی جواب داد..منم خیلی سیاه بود البته از پودر موبر استفاده کردم&nb ...

الان از پودر موبر استفاده کردین بهتر شده؟اسم پودر موبرتون چیه عزیزم؟

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
اصلا این باور ک میگن ژیلت موارو زیاد میکنه اشتباس فقط موا زودتر میان همین زیادشون نمیکنه

میترسم عین صورت مردا شه😅

اخه من تاحالا صورتمو اصلا نکردم دخترم

فقط دور لب و ابروهام

دور لبم هم موهاش کم بود از وقتی زدم زیاد شدن

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
الان از پودر موبر استفاده کردین بهتر شده؟اسم پودر موبرتون چیه عزیزم؟

ازدوتاش همرمان با پودر موبر کرم ابرسانم زدم من خبلی سیاه بود الان کاملا رنگ پوستمه..

ببن پودر به هرکی یچی میسازه خودت هی امتحان کن تا بفهمی معمولا دپی و تیزبر میگن خوبه من خودم گل میزنم نه تنها بونداره کاملا هم تمیز میکنه

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
مگه موبر رو رو صورتم میذارن؟😅😅

اره کرم موبر صورت هست

ازدوتاش همرمان با پودر موبر کرم ابرسانم زدم من خبلی سیاه بود الان کاملا رنگ پوستمه.. ببن پودر به هر ...

من هم دپی زدم هم تیزبر.گل نشنیدم امتحانش میکنم ممنون

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..