نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دعوا 😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 97 پست خانواده شوهرم گفتن شام بزار میایم اونجا منم گفتم ب شوهرم زنگ بزن بگو ب مریضی بیان گف میدونی دیگه اخلاق مامانمو صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه شام گذاشتن خواهر شوهرم با شوهرش و مادرشوهرم اومدن داشتم سفررو پهن میکردم ک بردارشوهرم اومد کلا خودشو الکل زده بود تو حیاط ما اومد خونه باز منم صدعفونیش کردم بچه خاهرشوهرم رف بغل برادرشوهرم دعوا شد!! حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب66 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 6428 5سالشه خیلی هم پروووووهس فکر کردم از این نانازیای 8ماهه هست
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چه گیری کرده بودی. شوهرت چی میگفت؟ ادم تعجب میکنه نه به مهمونی اومدنشون نه به بغل نکردن هیچی گف تمومش کنید دیگه 7ماه بود خونه ما نیومده بودن اومدن هم اونطوری شد کل غذام موند حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
artis عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 17002 خواهر شوهرت كه انقدر حساسه روي بچه اش چرا مهموني ميره؟؟؟؟ همون😐 به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه مطمئنم
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37869 کجاشونفهمیدی عشقم بگم بهت بچه خواهر شوهرم پرید بغل داییش پدرمادرش دعوا کردن ک چرا بغل کردی ... میگفتی نگران بچه هستی ، مهمونی نیاین😏 با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 همون😐 اره منم ب شوهرم گفتم خواهرتو شوهرش حساسن چرا میان ک دعوا را بندازن شوهرشم مست بود انگل بیشور حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 میگفتی نگران بچه هستی ، مهمونی نیاین😏 ب مادر شوهرم گفتم ب دامادت بگو حساسه چرا هرشب بیرونن اومدن خونه من هچ دستاشونم نشستن چرا دعوا انداختن رفتن حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
عسل_طلا20295 عضویت: 1392/06/11 تعداد پست: 6651 چقدر عجیب یعنی مثلا نترسیده شمای میزبان ممکنه غذات کرنایی باشه یا وسایل خونت و خودتون و....بعد فقط همون بدبخت که از در اومده تو کرونا داشته فقط؟ خدا عقل بده بهش ******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37869 بعدش شوهر خواهرش گف چرا بچمو بغل کردی چرا از بیرون اومدی بغل کردی اونم گف بخدا الکل زدم صورتمو دستمو ... من اگه جای دایی بودم یه چیزی به دامادشون میکفتم که .... با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 فکر کردم از این نانازیای 8ماهه هست نه بابا یبارم نمیگن بچه بشین انقد لوسش کردن حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من اگه جای دایی بودم یه چیزی به دامادشون میکفتم که .... بیچاره چیزی نگف بخاطر خواهرش حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
artis عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 17002 اره منم ب شوهرم گفتم خواهرتو شوهرش حساسن چرا میان ک دعوا را بندازن شوهرشم مست بود انگل بیشور همون بیچاره داییه باید میزد تو دهن بچهه به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه مطمئنم
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37869 ب مادر شوهرم گفتم ب دامادت بگو حساسه چرا هرشب بیرونن اومدن خونه من هچ دستاشونم نشستن چرا دعوا انداخت ... هر چی هم باشه باید به حرمت خونه ی شما سکوت میکرد با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چقدر عجیب یعنی مثلا نترسیده شمای میزبان ممکنه غذات کرنایی باشه یا وسایل خونت و خودتون و.... ... اره بخدا مست بود شوهر خواهرش منم ترسیدم بخدا کم مونده بود جیش کنم😂😂😂😂😂😂 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
artis عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 17002 اره بخدا مست بود شوهر خواهرش منم ترسیدم بخدا کم مونده بود جیش کنم😂😂😂😂😂😂 عجب به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه مطمئنم
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 هر چی هم باشه باید به حرمت خونه ی شما سکوت میکرد اره خیلی ناراحت شدیم زحمتام هدر رف کلا میدونی ب چی میسوزم مادر شوهرم گف ب شوهرش غذا بده ببره منم خیلی ریختم برد ب اون میسوزم میگم چرا دادم ببره حیف غذا😐🤪 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔