نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دعوا 😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 97 پست خانواده شوهرم گفتن شام بزار میایم اونجا منم گفتم ب شوهرم زنگ بزن بگو ب مریضی بیان گف میدونی دیگه اخلاق مامانمو صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه شام گذاشتن خواهر شوهرم با شوهرش و مادرشوهرم اومدن داشتم سفررو پهن میکردم ک بردارشوهرم اومد کلا خودشو الکل زده بود تو حیاط ما اومد خونه باز منم صدعفونیش کردم بچه خاهرشوهرم رف بغل برادرشوهرم دعوا شد!! حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
akila7 عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1354 هی میگیم نرین اونم رفت اون که گفت دعواشد بعد که رفت چزی گفت منم بودم تو نبود 😐😐😶 ؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عجب چی عجب حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37863 اره خیلی ناراحت شدیم زحمتام هدر رف کلا میدونی ب چی میسوزم مادر شوهرم گف ب شوهرش غذا بده ببره منم خیل ... دیگه گذشته حرص نخور با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 هی میگیم نرین اونم رفت اون که گفت دعواش بعد که رفت چزی گفت منم بودم تو نبود 😐😐😶 بمن زنگ زد بیا اینجا مادرش گفتم من مثل شما نیستم من بفکر پرستارای بیچارم من از خونه جم نمیخورم شما مهمونیتونو بکنید حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 دیگه گذشته حرص نخور شوهرم میگه دیگه خونش نمیرم بنظر کار بدی میکنه یا نه؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
mahhbanoo عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2909 اره خیلی ناراحت شدیم زحمتام هدر رف کلا میدونی ب چی میسوزم مادر شوهرم گف ب شوهرش غذا بده ببره منم خیل ... خاک توسرش که ا .... همچین دامادی میخوره خاک برسرمادرشوهر من از سگ کمتر میشه جلو دامادش خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
artis عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 17002 چی عجب کسی مست میاد خونه مردم به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه مطمئنم
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 خواهرشوهرت چیزی نگفت به شوهرش با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37863 شوهرم میگه دیگه خونش نمیرم بنظر کار بدی میکنه یا نه؟ حقیقتش نمیدونمولی فعلا سرسنگین باشین فعلااون باید عقلش برسه عذرخواهی کنهداماد هم انقدر بی ادب با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چه برادرشوهر خوبی داری هیچی نگفته داماد همیشه انقدر پرو کسی بهش چیزی نمیگه مادرشوهرم کرده بد رفتن خاهرش بردارشوهرم گف همه چی تقصیر مادرمه آدم ب این داماد ی چیزی بگه مارو اعدام میکنه منم خیلی ناراحت شدم براش حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حقیقتش نمیدونم ولی فعلا سرسنگین باشین فعلا اون باید عقلش برسه عذرخواهی کنه داماد هم انقدر بی ادب اره بخدا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خواهرشوهرت چیزی نگفت به شوهرش ن اصدن ب سر برادرش داد میزد بسه از بردارش 5سال کوچیکه هاابیچاره برادرش چیزی نمیگف سراین داد میزد حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کسی مست میاد خونه مردم اره بخدا مست بود شوهرمم ب خواهرش گف دفعه آخرش باشه خونه من مست میاد حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خاک توسرش که ا .... همچین دامادی میخوره خاک برسرمادرشوهر من از سگ کمتر میشه جلو دامادش خخخخ😐😐😐 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 ن اصدن ب سر برادرش داد میزد بسه از بردارش 5سال کوچیکه هاا بیچاره برادرش چیزی نمیگف سراین داد میزد احتمالا میترسه از شوهرش با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود