2777
2789
عنوان

لطفا بیان شمام نظر بدین

57 بازدید | 4 پست

مبلام خراب شده وقتی روش میشینی یه صدای قرچ قروچی میده بیا ببین مهمون میاد کلی خجالت میکشم قابل تعمیر هم نیست پول هم برای تعویض نداریم حالا تصمیم گرفتم حلقه ازدواجم رو بفروشم یه مقدار هم روش بزارم یه دست مبل بخرم شما چی صلاح میدونید؟ این کارو بکنم؟

دلم برات تنگ شده حسین

عزیزم دیوونه شدی 

کلا جمعش کن اصن نداشته باشین کلی جا میگیره اگه صندلی طلا بزاری بازم یکی میاد از یه جای دیگه ایراد میگیره خود ما هم با این که داریم همش رو زمین میشینیم پول و حلقتو بزار واسه یه وقت دیگه  به قول ایرانیا  خر نشو الاغ خخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز حلقت هیچ طلای دیگه ای نداری بفروشی؟ آخه حلقه ازدواج حیفه. اما اگه طلای دیگه ای داری به نظرم بفروش نه که مبل حتما واجب باشه اما من اعتقاد دارم آدم اون کاری رو بکنه که دلش خوش بشه اگه شما از داشتن مبل بیشتر از طلا لذت میبرید این لذتو به خودت بده

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
جز حلقت هیچ طلای دیگه ای نداری بفروشی؟ آخه حلقه ازدواج حیفه. اما اگه طلای دیگه ای داری به نظرم بفروش ...

یکی دو تیکه کوچیک دارم که چیز زیادی درنمیارن. آره دیگه وقتی مهمون میاد از خجالت آب میشم حلقه رو میخوام چکار؟ حالا نمیدونم هر کی یه چیزی میگه موندم

دلم برات تنگ شده حسین