2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست
من سزارين شدم.در لحظه اخر.ولي راضي بودم ميترسم از طبيعي ادمو جر ميدن.تا يك هفته فقط جاي پرس درد میکر ...

برا من هم موقع سوند گذاشتن اذیت شدم یکم خون اومد هم موقع کشیدن خیلی بد کشیدش

من نه منم نه من منم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من هم موقع سوند گذاشتن اذیت شدم یکم خون اومد هم موقع کشیدن خیلی بد کشیدش

بیمارستان خصوصی بودین؟؟ سوند کجا میذارن🙈🙈🙈محل ادرار؟؟ حتما باید بذارن؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دعا کنیدمن از سز هم میترسم ...دعا کنید زیمانم راحت باشه

اصلا ترس نداره.راحت ماسک میزنن رو دهنت بیهوش میشی.وقتی هوش میای بچت کنارته.به همین راحتی.منم 4 ماه دیگه زایمان دوممه.حس بدی ندارم ک سزارینم.استرس نداشته باش ک اگه داشته باشی مخصوصا تو اتاق عمل افسردگی بعد زایمان میگیری

به حکمتش دل بسپار...
اصلا ترس نداره.راحت ماسک میزنن رو دهنت بیهوش میشی.وقتی هوش میای بچت کنارته.به همین راحتی.منم 4 ماه د ...

اها .خب خدارو شکر که درد نداره ...

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم سز قبلش اصلا ترس نداره بعدش درد داره اونم بستگی به بدنت داره

واقعا؟؟؟؟  درد بعدش با وجود نی نی ادم  یادش میره

من تا نصف روز از درد حتی نمیخواستم بچمو ببینم من زیادی درد سستم

چند سالتون بود موقع زایمان؟؟؟