2777
2789
عنوان

سزارین

145 بازدید | 28 پست

اگر اختیاری سزارین شدین بیاین بگین خوب بود ،،مراقبت های بعدش چی بود؟؟ اگر اجباری سزارین شدین بیاین بگین دوست داشتین طبیعی  باشه یا پشیمون هستین از سزارین؟؟؟؟ ایا سزارین درد دارد؟؟؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اختیاری بود بعدش خیلی درد داشتم تا یه هفته مردم 

شیاف میذاشتین؟؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی اثر نداشت

یعنی پشیمونی میگی کاش طبیعی میوردی؟؟؟ 

من سزارين شدم.در لحظه اخر.ولي راضي بودم ميترسم از طبيعي ادمو جر ميدن.تا يك هفته فقط جاي پرس درد میکرد.اصلا جای سوند رو نفهمیدم.درد نداره که.اصلا نمیفهمی ک وصله بهت

به حکمتش دل بسپار...
ولی اگه بازم زایمان داشته باشم سز میشم چون اصلا از کلمه طبیعی حتی متنفرم

منم سز اختیاری میخوام کنم ...دوستام کردن میکن بعدش هم درد نداشتیم

من سزارين شدم.در لحظه اخر.ولي راضي بودم ميترسم از طبيعي ادمو جر ميدن.تا يك هفته فقط جاي پرس درد میکر ...

دعا کنیدمن از سز هم میترسم ...دعا کنید زیمانم راحت باشه