2777
2789
عنوان

گروه خونی و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 82 پست
اره منم O- ام    

عه شبیهیم😁😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازنظر علمی ثابت نشده اما مطالعات اینو نشون داده ن تنها تو یه جا بلکه چندین جا مطالعه کردن اینطوری بوده ولی ب تایید نرسیده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
جونه دل 😍 O+ 

جوونم😁

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم چند جا خوندم ولی در اخر تو پیج یه دکتر دیدم که از اینرو که تعداد آ مثبت بیشترن این تخمینو زدن و ...

کلا چند جا خوندم گروه خونی o نسبت به بقیه گروه خونی در مقابل خیلی از بیماریا مقاوم ترند...خصوصا سرطان ها و سرطان معده!که به ندرت توی گروه خونی o اتفاق می افته...کرونا هم همینطوره!

گروه o احتمال ابتلاش کمتره و مقاومت بیشتر معمولا A  درگیریش بیشترا

بابام و محمد A😶😐

من o+

شوهرممo-

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟