2821
2789
عنوان

اتاق عمل

250 بازدید | 27 پست

بنظرتون اتاق عمل خوبه میخوام 1401 کنکور بدم دارم برنامه ریزی میکنم که رتبه مورد نظر برا این رشته رو بدست بیارم ( من 16 سالمه فقط به خاطر این نظرسنجی وارد این سایت شدم) لطفا واسم خوب توضیح بدید درباره بازار کار و ..... 

خیلی ممنون از همه😘♥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوست دارم ولی برای پزشکی بخون، که اقلا اتاق عمل بیاری

راس میگی ولی میدونی چیه خیلیا هستن که واقعا پزشکیو دوس دارن ولی من اصلا دوس ندارم 

دوس دارم ولی واقعا میخوام یه رشته ای برم که سریع مثلا تو 4 سال تموم شه برم سر کار 😆

من واقعا خیلی این رشته رو دوس دارم تازه خیلیم چند روزه دارم دربارش تحقیق میکنم تو همین سایت خیلی چیزا دربارش نوشته بودن 😖

بازم اگه میتونین دربارش بهم نظر بدین ممنون میشم عشقا 😚😚♥

بیهوشی به نظرم لختر از اتاق عمله

درباره بیهوشی هم خوندم خیلی شغل جالبیه 😍

ولی وقتی به این فکر میکنم که نمیتونی خودت توی جراحی شرکت کنی خیلی برام سخته 😖

راس میگی ولی میدونی چیه خیلیا هستن که واقعا پزشکیو دوس دارن ولی من اصلا دوس ندارم  دوس دارم ول ...

به هر حال زیاد بخون

در حد پزشکی

اتاق عمل رشته خوبیه

ارشد و دکترا هم میتونی آناتومی بخونی

ولی بالاخره زیر دست دکتر ها میشن

اگه تحملشو داری بسم الله

دستیار جراح میشن 

💞
درباره بیهوشی هم خوندم خیلی شغل جالبیه 😍 ولی وقتی به این فکر میکنم که نمیتونی خودت توی جراحی شرکت ...

عزیزم ..😅😍

خب خوب تحقیق کن واقعا به پزشکی یا دندون و دارو علاقهنداری؟ عجله نکردی تو انتخاب؟

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

خب هدف بالاتر انتخاب کن

بنظرت چیکار کنم خیلی استرس دارم که همینا رو هم نتونم قبول شم 😖 

میدونی من زبان انگلیسیم خیلی خوبه با اینکه 16 سالمه توی کالج کلاس زبانمون بعضی اوقات اَسیستنت کلاسای بزرگ میشم بعضی اوقات هم تیچر کلاسای بچه های کوچیک من دوست داشتم برم زبان ولی مامانم نمیزاره متأسفانه😭

حالا تو این وضعیت نمیدونم چی کنم من هر چی که بهش میگم میگه بده میگه فقط باید دکتر بشی ولی من اصلا دوس ندارم نمیدونم چی کار کنم از یه طرفی وقتی مثلا به درصدا فک میکنم میبینم که مثلا کسایی که به این رشته ها رفتن درصدشون مثلا توی درسا بین 40 تا 50 یا 60 هست ولی میتونم این امیدو به خودم بدم که مثلا زبان یا عربیو بالا بزنم که بیام بالا ولی بعد یهو یه حسی میاد که احساس میکنم هیچی نمیشم خیلی استرس میگیرم 😖

یکی بم کمک کنه♥