2821
2789
عنوان

اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرت چیکار کنم خیلی استرس دارم که همینا رو هم نتونم قبول شم 😖  میدونی من زبان انگلیسیم خیلی ...

اعتماد به نفس بیشتری داشته باش با تلاش میتونی درصد بالایی هم کسب کنی تو ی هر درس

امیدوارم در نهایت هر انتخابی کردی تهش خوشبختی و موفقیتت باشه💝👩🏻‍⚕️

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

اعتماد به نفس بیشتری داشته باش با تلاش میتونی درصد بالایی هم کسب کنی تو ی هر درس امیدوارم در نهایت ...

خیلی ممنونم ازت 😘♥

واقعا ذهنم با این حرفت آرامش پیدا کرد😘♥😍

خیلی ممنونم ازت 😘♥ واقعا ذهنم با این حرفت آرامش پیدا کرد😘♥😍

🤩❤

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

بنظرت چیکار کنم خیلی استرس دارم که همینا رو هم نتونم قبول شم 😖  میدونی من زبان انگلیسیم خیلی ...

عب نداره بد نیس'که آرزوی مادرت رو بر آورده کنی خیلیا هستن که قبل اینکه وارد شغلی بشن علاقه نداشتن ولی الان عاشق شغلشون هستن با تلاش و پشتکار میتونی به هدفت برسی هیچ چیز نمیتونه جلوی اراده و عزم آدمو برا موفقیت بگیره تنها آدمای نا امید  موفق نمیشن خواستن توانستن تو فقط بخواه زمین و زمان فلک و اول از همه اینا خدا کمکت میکنه 

دنیا فقط رشت😘😘زیبایی اندام 💪💪💪
عب نداره بد نیس'که آرزوی مادرت رو بر آورده کنی خیلیا هستن که قبل اینکه وارد شغلی بشن علاقه نداشتن ول ...

امیدوارم 👍👍👍👍

من هنوز تلاشمو شروع نکردم 

ولی ایشالله این ماه دیگه شروع میکنم 😊😍