2777
2789
عنوان

از دست دادنِ (متخصص کرونا)

298 بازدید | 7 پست

حس بویایی  بدون داشتن تب  ایا از نشانه های کرونا خفیف هس و ناقل می باشد فرد؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم نیس که .من خودم الان تمام حسام ازبین رفته روزی دوبارتب میادسراغم تنگی نفس هم دارم بیحال هم هستم ولی هیچ دکتری جرعت نمیکنه برام کاری کنه باردارم ۲تا میگن ازعلایم بارداری ۲ میگن نه تلقین و.منم خودم میگردم ولی یه مترفاصله رو رعایت میکنم باشوهرم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
معلوم نیس که .من خودم الان تمام حسام ازبین رفته روزی دوبارتب میادسراغم تنگی نفس هم دارم بیحال هم هست ...

خودت قرنطینه کن کاملا ..الان من یکی از فامیلامون به طور کل  بویایی ش از دست دادن ..صفر شده ک سز درد داره ...چون تو ستاد بوده میگم احتمال کرونا داری 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودت قرنطینه کن کاملا ..الان من یکی از فامیلامون به طور کل  بویایی ش از دست دادن ..صفر شده ک سز ...

اخه من الان ازاول اسفندخونه ام جایی نرفتم که به چیزی دس بزنم یا باکسی ارتباط داشته باشم جزشوهرم اون هرموقع ازبیرون میاد زیرزمین لباس هاشومیندازه لباس شویی خودشم میره حموم میاد بالا

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه