بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
ممنون عزيزم خانوما ببخشيد من باردارم نوك سينم با لمس چروك ميشه و جمع ميشه خشكم شده ترك ...
بله طبیعیه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من رفتم بارداری اولم بود هشت ماهه بودم عروسی عموم بود..ارایشگاه و لباس و اینا اوکی بود خخ رفتم عکس هم انداختم یادگاری مونده الان..خیلی خوبه حتما بنداز شکل شکمت و حالتات و اینا برات خاطره میشه ی روز..
آتلیه ای که من میخوام برم خودش لباس داره لباسشم اینه خوبه به نظرتون؟