2777
2789
آرایشگاه رفتین یا ساده چکار کردین من چون نمیدونم میپرسم

من رفتم آرایشگاه موهامو سشوار کشیدم. 

آرایش هم یه کوچولو خودم تو خونه کردم. 

آخه چند جا خوندم که باید ساده و معصوم باشی. 

پلنگ نکنی خودتو. 

خودم هم اصولا ساده هستم. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام هفته بعد برم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

اون لباس روازکجا ادم گیر بیاره تواین بازار اخه.چن تا میگیرن عکس؟

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ممنون عزيزم  خانوما ببخشيد من باردارم نوك سينم با لمس چروك ميشه و جمع ميشه خشكم شده  ترك ...

بله طبیعیه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من رفتم بارداری اولم بود هشت ماهه بودم عروسی عموم بود..ارایشگاه و لباس و اینا اوکی بود خخ رفتم عکس هم انداختم یادگاری مونده الان..خیلی خوبه حتما بنداز شکل شکمت و حالتات و اینا برات خاطره میشه ی روز..

آتلیه ای که من میخوام برم خودش لباس داره لباسشم اینه خوبه به نظرتون؟