2777
2789
آرایشگاه رفتین یا ساده چکار کردین من چون نمیدونم میپرسم

منم رفتم حتما برو برو اتلیه ی مخصوص بارداری خودشون لباس دارن رایگان میدن من ارایشگاه نرفتم خودم سشوار کشیدم و ارایش کردم با اینکه بچه اولم بود اصلاروشاسی نزدم سه تا عکس ۱۶ در ۲۰ گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم بارداری اولم بود هشت ماهه بودم عروسی عموم بود..ارایشگاه و لباس و اینا اوکی بود خخ رفتم عکس ه ...

با شوهرم عکس اندختم..تم های نوزاد و حاملگی و اینا خیلی قشنگ شد..یکی دوتاشم با مامانم انداختیم..یکیشو بزرگ کرد رو تخته زد ب دیوار..منم ده تا کوجیک گرفتم ی تخته شاسی بزرگ..

منم رفتم حتما برو برو اتلیه ی مخصوص بارداری خودشون لباس دارن رایگان میدن من ارایشگاه نرفتم خودم سشوا ...

چه خوب که لباس داشته باشن پس منم ساده یه سشوار می کشم با آرایش ملایم 

آهان باشه ممنونم عزیزم چندتا لباس ببرم یکی کافیه یا دو سه تا

بستگی داره چند تا عکس بخوای. 

بعضی آتلیه ها خودشون پیراهن دارن. 

بپرس جایی که داره بری که خیلی هم هزینه لباست نشه. 

لباس َاده توری بلند سفید خوشگل میشه 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
چه خوب که لباس داشته باشن پس منم ساده یه سشوار می کشم با آرایش ملایم 

اره دیگه هزینه ی لباس نمیفته واست من سه چهارتا اتلیه تو اینستا پیدا کردم گفتم عکس لباستون بفرست اون اتلیه که لباسشو بیشتر دوست داشتم همون رفتم شماهم یا پیچاشون تو شهرتون پیدا کن یا برو از نزدیک کاراشون ببین انشا.‌.نی نیتو سالم بغل بگیری 

منم رفتم عالیه 

توخونه خودم موهامواتو کشیدم و ی ارایش خیلی ساده 

چون باید طبیعی و معصوم باشی 

تو ک بهتر میشع چون بابچت هم میتونین چندتایی عکس بگیرید خیلی شیک میشه 

فقط واسه راحتی خودت سعی کن جایی بری ک خودشون لباس هم داشته باشن ک نخوای کلی هم هزینه لباس ندی واسه خودت 

با سلام خدمت خانمای عزیزی که میخوان با عکاسی بارداری و تعیین جنسیت در تهران و عکاسی بارداری در کرج که دسترسی خوبی هم داره آشنا بشن و میخوان بهترین لحظات زندگی رو ثبت کنند. ( با هزینه ای که باور نمیکنید ) حتما میدونید که هزینه های خدمات در کرج نصف قیمت تهران هست ولی کیفیت کار عالی و بی نقصه و میتونیم بهترین خاطرات را هم در آتلیه و هم فضای باز باهم تجربه و ثبت کنیم. با تماس تلفنی، مشاوره رایگان هدیه میگیرید و نمونه کارهامون هم در پیج اینستاگرام موجوده. راستی با شنیدن قیمت ها خوشحال میشید😎

09022259322 عکاسی مهناز

استفاده از لباس ها و اکسسوری ها رایگانه