2777
2789

وا مگه میری بیرون .؟ از کجا شپش؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس مایونز از شب تا صب بزار تو سرت 

بعد برو حمام با شانه دندانه ریز شونه بزن 

حتما میرن من دبیرم  تو روستا  تجربشو داشتم 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
نه چندتا مرغ و جوجه دارم فک کنم از اونا گرفتم😓

شنیدم سس مایونز ولی باید خیلی بمونه روسر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

شامپومخصوص داره ازداروخونه بگیر مدام لباساوروبالشتی وملحفه هاهم بااب دااغ بشوروپهن کن آفتاب . سس مایونزم شنیدم خوبه بعلاوه اسپند(چون تلخه جلوی رشدشپش رومیگیره )

❤💖💛💚
سرتو رنگ کنی خودشون نابود میشن یعنی واقعا جواب میده بعدشم تایه هفتع سرتو با سرکه بشور میری حموم دیگه ...

عزیزم برای عید رنگ کردم دیشب دیدم سرم میخاره که

باشه عزیزم ممنون سرکه سفید چی؟؟

سرکه نمیدونم ولی سس رو امتحان کردم دو سه بار زدم 

یادم میاد گریم میگیره 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

قشنگ سس مایونز بزن مثل اینکه موهاتو رنگ میکنی با یه نایلون بپوشون بعد چند ساعت بشور تو حموم هم شونه بکش بعد باید هر چند ساعت موهاتو یه نفر دیگه دقیق بگرده تخم شپشارو پیدا کنه و با قیچی بچینه این سس رو چند بار تکرار کن هم موهات تقویت میشه هم قاتل شپش. برا منم دعا کن 

دلم برات تنگ شده حسین

باشه عزیزم ممنون سرکه سفید چی؟؟

ایناهمه خوبه .اماحتمابایدیه هفته اون شامپومخصوص روبزنی واگه موهات بلنده کوتاه کن وباشانه مخصوص شپش(دندانه ریز ) هرروزشانه کن جلوی افتاب

❤💖💛💚