2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ سس مایونز بزن مثل اینکه موهاتو رنگ میکنی با یه نایلون بپوشون بعد چند ساعت بشور تو حموم هم شونه ...

موهامو دیشب خواهرم کوتاه کرد باشه عزیزم ممنون برات دعا میکنم

موهامو دیشب خواهرم کوتاه کرد باشه عزیزم ممنون برات دعا میکنم

نه کوتاه کردن نه منظورم اون تخم شپشاست اوناهم نزدیک ریشه هستند بیشتر پشت گوشها. چون اگه تخمها رو هم نچینید دوباره از تخم بیرون میان و تمام زحمتاتون خراب میشه 

دلم برات تنگ شده حسین

من قبلاازشپش وحشت داشتم دخترم مدرسه میره مدام چکش میکردم الان میگم کاش همه مردم شپش میگرفتن چون راه ...

میگم همه ملت درگیر کرونان من درگیر شپش😰😰😂

میدونی منم یه خواهرزاده دبستانی دارم چند هفته پیش رفتم خونه مامانم اونم بودحالا نمیدونم از اون.گرفتم یا از مرغامون

میگم همه ملت درگیر کرونان من درگیر شپش😰😰😂 میدونی منم یه خواهرزاده دبستانی دارم چند هفته پیش رفتم ...

شایدم ازاون گرفتی چون تومدرسه هازیاده.والا کاش شپش بود کرونا نبود چون با شپش آدم نمیمیره ولییییی😕😕

اسی رنگ خالی زیاد افاقه نمیکنه کل موهاتو دکلره کن .چون یکساعت رو سرته حتی تخم هاشم نابود میشه.یا اسفند بریز توقوری بزار بجوشه ده دقیقه برو تو حمام همه جای سرت بزن مخصوصا وسط سر وریشه‌ها با نایلون یا کلاه رنگ بپوشون بعد نیم تا چهل دقیقه بشور

شایدم ازاون گرفتی چون تومدرسه هازیاده.والا کاش شپش بود کرونا نبود چون با شپش آدم نمیمیره ولییییی😕😕

فقط الان شوهرم.نیست تا نیومده باید نابودشون کنم اون خیلی وواسه😂

فکر کنم دیگه نزاره برم خونه مامانم یا خواهرم.

موهامو کوتاه کردم هیچی نگفتم بهش بیاد ببینه دعوا درسته

😑 ای خدا مگه با همون سس از بین نمیرن؟؟؟

ببین با سس فقط شپش میمیره ولی اون تخم که روی موهات گذاشته نه اونا میمونن بعدش همونا از تخم درمیان و دوباره زادوولد میکنند راه حل تخم هم راحت پیداشون کن با قیچی بچین بنداز دور البته باید یکی دیگه این کارو بکنه

دلم برات تنگ شده حسین

اسی رنگ خالی زیاد افاقه نمیکنه کل موهاتو دکلره کن .چون یکساعت رو سرته حتی تخم هاشم نابود میشه.یا اسف ...

وای دکلره برای عروسیم کردم موهام داغون شد😭

با همون اسپند و سس سعی میکنم نابودشون کنم