2777
2789
عنوان

افراط من

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دینی بهتره،ما همچین کسیو داشتیم به حدی رسیده بود که کارای عجیب ازش سر میزد مثلا از خونه میرفت ...

وااای دقیقا مثل من کم کم ایتطور میشم😭از بس سوال تو ذهنمه از نمازم میترسم زده شم اصلا دیگه افکارم دست خودم نیست

شما چی خوندی؟

خیلی چیزا

کتابای آسمانی

کتاب راجع به سوالاتی که داشتم

علامات

نماد ها

ادیان 

معنی مباحث مختلف که مثلا یکیش تناسخه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اینکه خوبه منم چون خانوادم بی قید و بندن افراطی شدم لطفا حالا که داری میری مرحله به مرحله پیش برو من ...

نه من یکدفعه رفتم همه تعجب کردن تقریبا ۴ سالی میشه حتی یکبار هم پشیمون نشدم با اینکه خیلی مسخرم کردن ۰۰۰۰۰۰. 

من یهو چادر گذاشتم نماز هم اول وقت هم خیلی حساس بودم ولی خیلی هر روز برای اعتقاداتم فقط میذاشتم تحقیق میکردم اطلاعاتمو میبردم بالا و هر روز سعی میکردم سخنرانی های افرادی که با سواد هستن رو گوش کنم اصلا زده نشدم اصلا هم پشیمون نشدم ۰۰۰

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

اسی راستی سخنرانی های استاد رافی پور هم خیلی خوبن گوش بدی. سخنرانی های راز هستی. و قوم برگزیده  و جنود عقل و جهل ۰۰۰۰ کلا همشون خوبن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
وااای دقیقا مثل من کم کم ایتطور میشم😭از بس سوال تو ذهنمه از نمازم میترسم زده شم اصلا دیگه افکارم دس ...

حتما روزتر اقدام کن یه شماره هست تلفنی مشاوره میدن مال قم هست،اونو از نت سرپ کن زنگ بزن،البته سخت نگیر،ایت الله بهجت گفتن فقط واجباتو انجام بدین محرماتو ترک کنین کافیه اصلا مستحباتم انجام ندین،ولی خب یه جاهایی ادم دست خودش نیست نمیتونه رعایت کنه خدا ارحم الراحمینه میبخشه خودش گفته صدبار توبه اگر شکستی باز آ، هرجا گناه کردی سریع توبه کن و فراموش کن

نه من یکدفعه رفتم همه تعجب کردن تقریبا ۴ سالی میشه حتی یکبار هم پشیمون نشدم با اینکه خیلی مسخرم کردن ...

خیلیا مثل من بر اثر راه غلط اینطوری میشن خوشبحال شما😢استاد رائفی پور حتما گوش میدم مرسی گلی