من یمدت توبه کردم چادری شدم و نماز خون اما انقدر افراط کردم که الان زده شدم انقدر سردرد میشم به این چیزا فکر میکنم حالا یه حس دوگانه دارم هم میترسم معمولی باشم و گناه کنم هم مذهبی باشم و زده بشم از طرفی تو جوشون که بودم یچیزایی دیدم که دوس ندارم اونطور باشم کلا همش ذهنم درگیره انقدر رفتم تو جوه اینچیزا که حتی شک کردم به وجود بعضی چیزا تروخدا کسی اگه میدونه چیکار کنم بگه میترسم معمولی باشم و گناه کنم😢مثه گذشته کلا کوچکترین کاری میکم نکنه گناهه حتی خنده ذهنم اینطوری شده میشه کمکم کنید
وقتی چیزایی که من خوندمو بخونی تکلیفت با خودت مشخص میشه
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
سخت نگیر ...خدا گفته هر طور فک کنین من همونجورم .....سخت بگیرین بهتون سخت میگیرم اسون بگیرین اسون میگیرم
من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بمب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
من نمیدونم چرا فک میکنم ادمای مومن بدن واسه همین اصلا دلم نمیخاد مومن باشم درصورتی که عاشق خدا هستم
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
باید یکم باطن دین رو هم دریابید دین فقط چادر و نماز نیست فقط حجاب نیست ۰۰۰۰قران بخون ایمانتو قوی کن قران رو با معنی بخون روی ای ها فکر کن سخنرانی گوش بده ۰۰۰۰۰بعدش معمولی یا غیر معمولی نداریم از نظر من حجاب کامل اون پوششی هست که خدا گفته
دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
عزیزمشما فقط خدارو تو زندگیت پیدا کن فقط و فقط ب اون ایمان داشته باش احتیاج نیست بری تو این جوهای مسخره افراطی.عادی باش ازارت ب کسی نرسه متاسفانه بما خیلی بد گفتن تعریف خوب بودن چیه.
برای انسان خوب بودن از نظر اسلام فقط دو کار لازمه انجام واجبات ترک محرمات همین و بس ... یه سری سختی ها لازمه برای پاکسازی نفس اما نه به قیمت دلزده شدن از دین