من یمدت توبه کردم چادری شدم و نماز خون اما انقدر افراط کردم که الان زده شدم انقدر سردرد میشم به این چیزا فکر میکنم حالا یه حس دوگانه دارم هم میترسم معمولی باشم و گناه کنم هم مذهبی باشم و زده بشم از طرفی تو جوشون که بودم یچیزایی دیدم که دوس ندارم اونطور باشم کلا همش ذهنم درگیره انقدر رفتم تو جوه اینچیزا که حتی شک کردم به وجود بعضی چیزا تروخدا کسی اگه میدونه چیکار کنم بگه میترسم معمولی باشم و گناه کنم😢مثه گذشته کلا کوچکترین کاری میکم نکنه گناهه حتی خنده ذهنم اینطوری شده میشه کمکم کنید
متاسفانه الگوی بد یجوری تو ذهن ادم میخونن که انگار فقط مذهبیا خوبن
من در حدی نمیبینم خودمو خیلی قاطعانه بگم. اما از نظر من اول از همه سعی کن فقط انسان باشی و از نظر ظاهری هم اونجور که همگناه نباشه هم خودت هم از ته دل خودتو دوست داشته باشی. من مذهبی نیستم ولی شما که واست مهمه در حد نرمال ظاهرتو حفظ کن و از نظر معنوی هم به نظرم سعی کن فقط خووووب باشی
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
سخنرانی گوش بده من خودم اصلا خانوادم دین و مذهب ندارن ۰۰ خودم دنبال دین میرم البته حجاب و اینا فقط ظاهر دین هستن. ادم باید دنبال درک خدا و دین باشه. من یه مدت سخنرانی با خدا حرف بزنیم از پناهیان رو گوش میدم خیلی خوبه
دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
بنظرم دینی بهتره،ما همچین کسیو داشتیم به حدی رسیده بود که کارای عجیب ازش سر میزد مثلا از خونه میرفت بیرون و کارا و حرفای عجیب میزد که خداروشکر با یه روحانب صحبت کرد و حوب شد
سخنرانی گوش بده من خودم اصلا خانوادم دین و مذهب ندارن ۰۰ خودم دنبال دین میرم البته حجاب و اینا ...
اینکه خوبه منم چون خانوادم بی قید و بندن افراطی شدم لطفا حالا که داری میری مرحله به مرحله پیش برو من یکدفعه رفتم تو این جو و خیلیییییی تاثیر منفی داشت کلا پیر شدم