2777
2789

من

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که اصلا براش مهم نیست من دارم تلویزیون میبینم مدام کانال عوض میکنه 🤦🏼‍♀️

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

همسرم معتاده فیلمه از اونا که همش خونن اگه کار نداشته باشن ولی داداشم ده دیقه نمیتونه خونه بشینه همش باید بیرون یا خونه فامیل باشه 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

من و همسرم اهل دیدن تلویزیون نیستیم جز برای فوتبال و سریال‌های مورد علاقه که اونم بسیار بسیار به ندرت اتفاق میفته مثل این ایام که پایتخت را میذاره ولی در کل اهل وقت گذاشتن پای تلویزیون نیستیم

شوهر من که اصلا براش مهم نیست من دارم تلویزیون میبینم مدام کانال عوض میکنه 🤦🏼‍♀️

دقيقا شوهر منم همينه فقط كانال عوض ميكنه 😁

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

تلویزیون نمی بینه ۲۴ ساعت‌تو گوشیه

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

وای من اینقدر دوست داشتم اهل تلویزیون باشه .یعنی میبینه  اما مثلا اون طوری نیست که میخکوب بشه  .همش تو خونه وول  میخوره .تو قرنطینگی  خسته شدم  همش همسرم حوصلش  تو خونه سر میره .عین بچه ها بهونه میگیره

پس وقتی میاد خونه چیکار میکنه 

یاپای گوشیه یاکامپیوترش یاخابه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی