2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که سونو گفت ۳۳۰۰وزنشه هفته ۴۰،شیرینی جات ودلسترزیادمیخوردم ماه اخر ولی فکرکنم زایمانم سخت باشه چو ...

من حاظرم زایمانم طاقت فرسا و کشنده باشه ولی وزن نینیم زیادباشه😅

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
من حاظرم زایمانم طاقت فرسا و کشنده باشه ولی وزن نینیم زیادباشه😅

نمیدونم من که خیلی میترسم تازه ازبیماریستان برگشتم ،نمیدونم چطوری باید دردزایمان وتحمل کنم وقتی معاینم اینقدر وحشتناک بود 😭

نمیدونم من که خیلی میترسم تازه ازبیماریستان برگشتم ،نمیدونم چطوری باید دردزایمان وتحمل کنم وقتی معای ...

دردمعاینه مث درد چیه میشه تشبیه کنی😨😨

دستش وفکرکنم کامل کردداخل ،بعدفشارمی اورد سمت بالا من اشکم در امد میخواستم بلندشم فرار کنم،ولی ماما ...

یا حضرت نوح😰😰

دستش وفکرکنم کامل کردداخل ،بعدفشارمی اورد سمت بالا من اشکم در امد میخواستم بلندشم فرار کنم،ولی ماما ...

میگم این معاینه داخلی ک انجام داد باعث نشد دهانه رحمت باز شه یا کیسه ابت پاره شه؟

دردمعاینه مث درد چیه میشه تشبیه کنی😨😨

دردبدیه من موقع زایمانم هی تندتند معاینه ام میکردم یهویی دستشونو کامل میکنن داخل مثل دوتا انگشتتشونو تا ته به دهانه ری رحم میرسونن درداره تازه ازمن ک دکترم با انگشت کیسه ابمو زد حساب کن چقدردستشو داخل برده بود ک تونست کیسه ابمو بترکونه

مواد غذایی حاوی پروتیین مثل گوشت قرمز و مرغ کبابی 

ماهیچه و آبش 

مغزیجات 

تخم مرغ 

کنارش لیمو شیرین یا پرتغال هم بخور ویتامین های مختلف جذب بشه بستنی و دلستر فقط باعث افزایش وزن و چاقی خودت میشه 

ضمنا به پهلوی چپ بخواب خونرسانی به جفت بهتره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دردبدیه من موقع زایمانم هی تندتند معاینه ام میکردم یهویی دستشونو کامل میکنن داخل مثل دوتا انگشتتشونو ...

نننننننن😭😭😭😭