2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

190 بازدید | 26 پست

من سونو ان تی گفت نی نی دختر ..خیلی ذوق کردم ... خدایش بچه اول ادم خیلی هیجان داره جنسیت براش مهم نیس ...من هر روز از اول بارداری براش خاطره مینوستم ...عکسای سونو ها رو میزنم تو دفترخاطراتش ..حس  حالمو مینویسم  براش اینقدر که براش ذوق دارم.... حتی از سیسمونی کنار سونو براش کلی لباس و چیزای دیکه خریدم .. حالا به نظرتون ممکنه دختر  تو انومالی بشه پسر ؟؟؟؟ نکه پسر بدباشه ها  اتفاقا پسر هم  هدیه خداست دوست دارم اما این دوهفته که میدونم دختره همش با دختر حرف میزنم... همش قربون صدقه دخترم میرم .دنبال چیزای دخترونه ام ..میترسم شوک بهم وارد شه بهم یهو پسر بشه ... کسی بوده  دختر تو ان تی بشه براش پسر ؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم خیلی هم ممکنه ، هنوز زیاد به دختر بودنش دل نبند

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
😐 منم دختردوست دارم ولی وقتی به بزرگ شدنش فکرمیکنم ناراحت میشم

تو این جامعه که آینده پسر و دختر خیلی شبیهه 

ازدواج ، تحصیل ، شغل و ..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من عاشق دختر بودم وقتی رفتم سونو گفت پسره خییییلی شوک شدم راستشو بخوای تا یه مدتم میگفتم کاش دختر بود ولی الان که تکون میخوره دلم براش میره از خودم بدم میاد که اون حرفو زدم چه فرقی میکنه به هر حال جیگر گوشته دیگه

بایددرد بکشه ومتلک بشنوه

اصلا همچین چیزی نیس..من خودم دخترم درد نکشیدم متلک نشنیدم مثل مرد کار کردم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بایددرد بکشه ومتلک بشنوه

به محیطی که درون اون رشد میکنید هم بستگی‌ داره من که درد نکشیدم و متلک نشنیدم !

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چند هفته رفتی سنو پسر بیضه هاش بعد ۱۲ هفته رشد میکنه

من هفته 12وچند روز بود رفتم ... دکتر گف دقیق نیس .اما من یه جوری دل بستم بهش که نگم براتون هرشب با شوهرم دعوا داریم  دخترمون شبیه کی باش