2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
به محیطی که درون اون رسد میکنید هم بستگی‌ داره من که درد نکشیدم و متلک !

دقیقا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه دوم ان تی گفت دختر آن مالی گفت پسر

جدی؟؟؟؟؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هفته 12وچند روز بود رفتم ... دکتر گف دقیق نیس .اما من یه جوری دل بستم بهش که نگم براتون هرشب با ش ...

ما هم همینجوری بودیم عزیزم 😃

بیاد که عاشقش میشید 

میشه دلیل نفس کشیدنتون😘😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من هفته 12وچند روز بود رفتم ... دکتر گف دقیق نیس .اما من یه جوری دل بستم بهش که نگم براتون هرشب با ش ...

ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم بازی فلان ولی حرف دلم بگم نریزین روسرم ها من دوست داستم دومی پسر بشه جنسم جور بشه همه نگن یکی دیگه بیار ۱۲ هفته گفت دختر ۱۹ هفته پسر

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم ب ...

من حالا یک و خوردی خریدم دفعه اول بود شوهرم گف  جلو مغازه رد شدیم  دحترم میبینه دلش میخواد براش بخریم... حالا پسر بشه ..هم خب یک و حوردی حیف شده باید از نو خرید .. 

ما هم همینجوری بودیم عزیزم 😃 بیاد که عاشقش میشید  میشه دلیل نفس کشیدنتون😘😍

همین الانش هم من فکر میکنم تا قبل بارداری چی جوری  زندگی میکردم

من حالا یک و خوردی خریدم دفعه اول بود شوهرم گف  جلو مغازه رد شدیم  دحترم میبینه دلش میخواد ...

من سر هر دو تا بچم تو خونه سنو شدم بعد رفتم سنو هر دو درست 😂

ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم ب ...

یه سوال دارم ..

عزیزم من همیشه فکر میکنم آدم نمیتونه بچه دوم یا بچه های بعدی رو دوست داشته باشه ! همش با خودم میگم هیچکس‌ جای بچه اولمو نمیگیره و نخواهد گرفت شوهرمم دقیقا همینارو میگه و کاملا بهش معتقده 

نظرتون چیه شما دوتا بچه دارید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یه سوال دارم .. عزیزم من همیشه فکر میکنم آدم نمیتونه بچه دوم یا بچه های بعدی رو دوست داشته باشه ! ه ...

ن هر دو تاش شیرینه خیلی خوبه مثل دو نیمه قلبم هستن 

یه سوال دارم .. عزیزم من همیشه فکر میکنم آدم نمیتونه بچه دوم یا بچه های بعدی رو دوست داشته باشه ! ه ...

منم همین فکر میکردم شوهرم که تا به دنیا بیاد بغلش کنه میگفت عشق من هلما ست فقط ولی وقتی پسرمم آمد گفت چجوری میشه محبت نصف کرد الان دیگه عادت کردیم

منم همین فکر میکردم شوهرم که تا به دنیا بیاد بغلش کنه میگفت عشق من هلما ست فقط ولی وقتی پسرمم آمد گف ...

دقیقا شوهر منم همینو میگه .. منم میگم راست میگی واقعا..

دوستمم میگه عاشق دومی هم میشی 

همش میگم نه به اندازه اولی

ولی دقیقا حرف شمارو میزنه😁