من سونو ان تی گفت نی نی دختر ..خیلی ذوق کردم ... خدایش بچه اول ادم خیلی هیجان داره جنسیت براش مهم نیس ...من هر روز از اول بارداری براش خاطره مینوستم ...عکسای سونو ها رو میزنم تو دفترخاطراتش ..حس حالمو مینویسم براش اینقدر که براش ذوق دارم.... حتی از سیسمونی کنار سونو براش کلی لباس و چیزای دیکه خریدم .. حالا به نظرتون ممکنه دختر تو انومالی بشه پسر ؟؟؟؟ نکه پسر بدباشه ها اتفاقا پسر هم هدیه خداست دوست دارم اما این دوهفته که میدونم دختره همش با دختر حرف میزنم... همش قربون صدقه دخترم میرم .دنبال چیزای دخترونه ام ..میترسم شوک بهم وارد شه بهم یهو پسر بشه ... کسی بوده دختر تو ان تی بشه براش پسر ؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
من هفته 12وچند روز بود رفتم ... دکتر گف دقیق نیس .اما من یه جوری دل بستم بهش که نگم براتون هرشب با ش ...
ما هم همینجوری بودیم عزیزم 😃
بیاد که عاشقش میشید
میشه دلیل نفس کشیدنتون😘😍
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من هفته 12وچند روز بود رفتم ... دکتر گف دقیق نیس .اما من یه جوری دل بستم بهش که نگم براتون هرشب با ش ...
ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم بازی فلان ولی حرف دلم بگم نریزین روسرم ها من دوست داستم دومی پسر بشه جنسم جور بشه همه نگن یکی دیگه بیار ۱۲ هفته گفت دختر ۱۹ هفته پسر
ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم ب ...
من حالا یک و خوردی خریدم دفعه اول بود شوهرم گف جلو مغازه رد شدیم دحترم میبینه دلش میخواد براش بخریم... حالا پسر بشه ..هم خب یک و حوردی حیف شده باید از نو خرید ..
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ن زیادی خرید نکن بعدا بگه پسره شوکه میشی من یه دختر داشتم سر دومی گفت دختره شوهر خیلی خوشحال شد هم ب ...
یه سوال دارم ..
عزیزم من همیشه فکر میکنم آدم نمیتونه بچه دوم یا بچه های بعدی رو دوست داشته باشه ! همش با خودم میگم هیچکس جای بچه اولمو نمیگیره و نخواهد گرفت شوهرمم دقیقا همینارو میگه و کاملا بهش معتقده
نظرتون چیه شما دوتا بچه دارید
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️