2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

860 بازدید | 18 پست

دوستان من یبار دیگه همچین تاپیکی زده بودم یه ساله عقد کردم و حس میکنم شوهرم خسیسه تا الان سرکار نبود و پول نداشت الان رفته سرکار و حقوقش نسبتا خوبه سالگرد ازدواجمون یه شاخه گل اورد و گفت بیا بریم برا خودت طلا انتخاب کن البته با یه لحن بد گفت منم قهر کردم نرفتم کلا هر چی بخوام نه نمیگه ولی نه پولی به حسابم میریزه و نه هدیه ای میخره من فکر میکردم برا ساخت خونمون داره صرفه جویی میکنه ولی اینطور نیست برا خودش کلی چیز خریده امروزم رفته هندزفری بی سیم برا خودش سفارش داده بنظرتون خسیس نیست؟اخه با خودش نمیگه این دختر یه ساله عقد منه حداقل یچی براش بگیرم جبران کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حداقل ماهانه یه مقدار پول باید بریزه حسابت که اگر چیزی خواستی واسه خودت خرید کنی این میشه نفقه 

خوب اگر اینطوری میتونی باهاش صحبت کنی و یا مشاور برین وظیفه همسرته

با لحن خوش و عادی نیازهاتو بش بگی ، بگی فلان لباسو نیاز دارم ، فلان لوازم ارایشو نیاز دارم ، هوس خوراکی کردم ، حتی پول نوار به... ازش بگیر . 

اون قهرت هم برای خرید طلا اشتباه بود . به ضرر خودت و به نفع اون بود !

😊

من فقط میگم ازهمین الان ازش بخواه که پررو نشه..توکه میگی نه نمیگه،پس بگو..طلاهم باید میرفتی

اخه بهم برخورد لحنش بد بود مگه من گدام که برم از این طلا بخوام

شغل داره ولی دو سال طرح بود که حقوقش کم بود

الان شرعا و قانونا خرجی شما رو ایشون باید بده. اگه واقعا میبینی خسیسه خواهشا باهاش توی زندگی نرو و تا همینجا که اومدی برگرد چون رندگی با ادم خسیس پیرت میکنه و همیشه باید حسرت به دل خیلی چیزا بمونی....

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵

خلاصه تو باید یادش بدی ، نه با دعوا و گله و شکایت ها !!!! با تعریف و تمجید و لحن خوب و ناز و ... خواسته هاتو و نیازهاتو بش بگی .

مثلا بگی دوس دارم شوهرم برام هدیه فلان چیزو بخره . همه اینا با بها دادن و محبت و قدر دانی همراه باشه . نه طلبکاری و دعوا .

😊