2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 18 پست
الان شرعا و قانونا خرجی شما رو ایشون باید بده. اگه واقعا میبینی خسیسه خواهشا باهاش توی زندگی نرو و ت ...

بنظرت خسیسه؟اخه خودمم همین فکرو میکنم ولی بقیه میگن نه نیست امروز خیلی تعجب کردم رفته برا خودش خرید کرده اومده بعد میگه هندزفری سفارش دادم اگه خوب بود به تو میدمش😯خیییییلی بهم برخورد

اخه بهم برخورد لحنش بد بود مگه من گدام که برم از این طلا بخوام

چه ربطی به گدا بودن داره،ببین زنای ثروتمندم ،شوهرشون باید پول بهشون بده،من یکی میشناسم،خودش سرکار بود ،از پول شوهر لباس و..میگرفت...لحنش بد بود برای خودش بد بود ،باید عادتش میدادی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مقصر خودتی که چیزی ازش نمیخوای اگه همینجوری پیش بری دیگه عادت میکنه هیچی برات نمیگیره زن باید سرخودش احترام بذاره تابقیه هم بهش احترام بزارن توکه میگی پول داره خب عزیزدلم اگه پول داره و تو خرج نکنی مطمئن باش میره برا یکی دیگه خرج میکنه این اشتباه نکن ازش پول بگیر تقاضای لباس و چیزای دیگه بکن بذاربدونه که توهم نیاز داری تو یجوری باهاش رفتارکردی اون فکرمیکنه اصلا چیزی نمیخوای که به زبون نمیاری یه کم سیاست داشته باش زن باید باتوجه به در آمد شوهرش بداخودش خرج کنه تا مرد قدرش بدونه