2777
2789
عنوان

ازدواج با شوهر و زندگی با دیگران...

377 بازدید | 38 پست

یه رفتار خانوما برام خییلی  خیلی جالبه،اونم این که تو زندگی مشترک چرا بجای اینکه نظر شوهرتون براتون مهم باشه،نظر بقیه خانوم ها و آقا ها مهمه؟!

حالا در مورد تیپ و شکل ظاهری و...؟

اگه طبق نظر بقیه،حرف بزنین،رفتار کنین و تصمیم بگیرین و بخاطر این نظرخواهی ها با شوهرتون  به مشکل بخورین،کدوم یک  از ماها می تونیم به دادتون برسیم؟

اینارو نگفتم که از مردا دفاع کنم،ولی وقتی شوهرتون رک و رو راست میگه از فلان تیپ و مدل و ظاهر خوشم میاد و سعی کن اون تیپی باشی،بنظرتون مفهومش این نیست که میخواد تمرکز و چشمش رو شما باشه تا یه خانم دیگه که اون مدلی هست؟اگه بخاطر حرف این و اون و این ذهنیت که نه من دوست ندارم بخاطر تو اندامم بهم بخوره،شوهرتون به سمت یکی دیگه کشیده بشه،چه حسی بهتون دست میده؟!!!

در روزگار جهل،شعور خود جرم است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اونا ميتونن راجب همه چيزمون نظر بدن

مام بايد هرچي اونا خواستن و صلاح دونستن باشيم

چرا درك نميكنن ك زنا هم دوس دارن سليقه خودشونو كار بگيرن 

من هر وقت شوهرم ميگ چي بپوشم يا كدوم مدل مو قشنگ تره ميگم هرجور ك خودت دوس داري و باهاش حس خوبي داري

ولي اون بيشتر وقتا راجب همچي نظر ميده 

خو چراااا

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
نميشه كه  اين حرفا جاش تو خواستگاري و آشناييه  نميشه كه بعدا زن و شوهر بهم بگن اينجوري ش ...

من منظورم این نیست آقا انتظار داشته باشه قیافه خانوم بعد ازدواج عوض شه،حرفم جایی هست که آقا دوست داره خانمش تو ی تیپ  و اندامی باشه که (در توان خانوم هست)،حالا تو این حالت چرا نظر این و اون از نظر شوهر مهم تر میشه؟؟؟

اونموقعي كه دارن همو ميبينن بايد بپسندن از نظر قيافه اندام تيپ مثلا يكي كه خيلي لاغره يا خيلي چاقه ...

شما میتونی همه خصوصیاتی رو که مورد علاقتون هس تو همون لحظه و تو یه نفر پیدا کنین؟

مثلا انقققدر سخته برا یه خانومی که بخاطر نظر شوهرش ی کم وزنش زیاد یا کم شه؟!!!

من فقط در مورد خانوما نمیگم،خب وقتی یه خانومی دوس ندارن شوهرش چاق باشه باید تلاش کنه لاغر بشه،اینجا چون مخاطب خانوما هستن اینجوری سوال پرسیدم

من منظورم این نیست آقا انتظار داشته باشه قیافه خانوم بعد ازدواج عوض شه،حرفم جایی هست که آقا دوست دار ...

شايد شوهرش بد سليقس

مثلا شوهر من گيرداد موهاتو پسرونه بزن 

زدم بهم ميومد ولي موي بلند خيلي بيشتر بهم مياد همه كلي دعوام كردن الان موهام تا شونمه مصري زدس بهم مياد گير داده كوتا كن باز پسرونه بزن 

منم دوس ندارم ميگ حر مردم مهم تره برات 

خب بيخود ميگه ديگه

نميدونم ميخواد من زشت بشم يا خودش بد سليقس

چرا اونا ميتونن راجب همه چيزمون نظر بدن مام بايد هرچي اونا خواستن و صلاح دونستن باشيم چرا درك نميك ...

خانوم مگه با دشمنت ازدواج کردی؟؟؟اونا و ما داریم مگه!!! مگه شوهر شما رقیبت هست،دشمنت هست؟!!!

اونوقت اومدیم بخاطر اونا گفتن ها  شوهرتون به سمت دیگه کشیده شد،احساس نمی کنین ارزشش رو نداشت این طرز فکرا؟

شما میتونی همه خصوصیاتی رو که مورد علاقتون هس تو همون لحظه و تو یه نفر پیدا کنین؟ مثلا انقققدر سخته ...

خو درحد يكم اشكال نداره ك

زنو شوهر بايد همو دوس داشته باشنو بخاطر يكم تغيير اوقاتشونو تلخ نكنن 

شايد شوهرش بد سليقس مثلا شوهر من گيرداد موهاتو پسرونه بزن  زدم بهم ميومد ولي موي بلند خيلي بي ...

چون بقیه میگن خوب نشده،پس شوهرتون بیخود میگه کوتاه کن و...؟

با اين قسمت از حرفت كه متاسفانه الان نظر خانوما يا آقايون به جاي اينكه معطوف همسر باشه بيشتر معطوف به مد و ديگران هست صددر صد موافقم 

اما واقعا ميشه هشتاد درصد تو مرحله ي آشنايي خصوصيات ظاهري طرفو پسنديد. بقيشم ديگه انسانن واقعا اينقدر سخت گيري جالب نيست

ميدوني چرا ميگم چون معمولا روي خانوم خيلي زوم ميشه و تغييرات اساسي ازش خواسته ميشه 

خانوم مگه با دشمنت ازدواج کردی؟؟؟اونا و ما داریم مگه!!! مگه شوهر شما رقیبت هست،دشمنت هست؟!!! اونوقت ...

منم بايد خودمو دوس داشته باشم 

شوهر نظر ميده يا قابل اجرا هست يا نيست بحث كردن نداره

مردي ك واس همچين چيزايي بخواد بره سمت كس ديگ لياقت خودشو نشون داده عزيزم 

ی تاپیک زدن اونم پربازدید،همه هم نظرات حکیمانه دادن،اونم با این عنوان که با عرض معذرت(نامزد ملعون،خره،گاوم ...میگه اندامت مثل این خانوم باشه)حالا من کاری به خواسته نامزد ایشون ندارم که درسته یا غلطه،این خانوم واقعااا چجوری میخواد با این شوهر که فعلا اول راهه و با این الفاظ و القاب صداش میکنه،زنذدگی خوب و خوشی داشته باشه؟!!!

چون بقیه میگن خوب نشده،پس شوهرتون بیخود میگه کوتاه کن و...؟

من خودم عقل دارم متوجه ميشم مياد بهم يا نه ديگه

كلا هر وقت يه چي بهم مياد ميگه بهت نمياد

اين منطقيه واقعا؟

من خودم موقع خواستگاري نود درصد خصوصيات همسرم هموني بود كه ميخواستم بقيشم اينقدر عاشقش شدم كه بعد يه مدت همونارم به چشم حسن ميبينم

اما بعضي از مرداي الان همش چشمشون تو اينستا و اينور اونوره 

حد چشم رو نگه نميدارن معلومه كه ميخوان زنشون رو اونجوري كنن 

وگرنه از اول طرف مقابلو ديده بقيشم تو زندگي خود به خود حل ميشه اگر زن و مرد پاك باشن