2777
2789
عنوان

ازدواج با شوهر و زندگی با دیگران...

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 38 پست

پس اصلا نميتوني حس اون خانوم رو درك كني

ببين من يك زن فوق العاده صبور و خوش لحنم با شوهرم جوري كه اطرافيانم منو مثال ميزنن هميشه شماكه منو نميشناسي بخوام تعريف بيخودي كنم از خودم

خيليم باشوهرم راجب هم نظر ميديم بهت بگم تقريبا نود و نه درصد لباسامو شوهرم انتخاب ميكنه 

اما خدايي نكرده اگر يه همچين كاري باهام ميكرد عكس برام ميفرستاد احتمالا دعواي وحشتناكي تو خونمون پيش ميومد 

اصلا كار اون آقا برام قابل هضم نيست نه براي من و نه براي هيچ زن ديگه اي كه حد اعلاي زندگيش معشوق شوهرش بودنه 

اينقدر ساده تر اينقدر قشنگتر ميشه يه سري خواسته ها رو بيان كرد

پس اصلا نميتوني حس اون خانوم رو درك كني ببين من يك زن فوق العاده صبور و خوش لحنم با شوهرم جوري كه ا ...

خوشبحالت 

من درجا جوش ميارمممم از نزديكمم نميشه رد شد 

غووووداااااا🤣🤣🤣🤣🤣🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️

چون هر وقت من ارومم شوهرم قاط ميزنه 🥴جنبه ندارن ك🥴

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 متوجه پستت نشدم ولي يعني شما جوش مياري همسرت آرومهء؟

ببين مجبورم باشم چون شوهرم خيلي ترسناكه دست بزن نداره ها ولي خود ترسناكه همه ي فاميل ازش ميترسن اصلا چشاش يه خوفي داره بايد باهاش آروم باشم والا تا حالا سه تا زن طلاق داده بود 

ولي در عين حال خيلي از لحاظ عاطفي زن داري ميفهمه به خاطر همين باهمه ي مشكلاتش ساختم

پس اصلا نميتوني حس اون خانوم رو درك كني ببين من يك زن فوق العاده صبور و خوش لحنم با شوهرم جوري كه ا ...

من حرفتون رو قبول دارم،گفتمم کار اون آقا رو تایید نمیکنم

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
😂 متوجه پستت نشدم ولي يعني شما جوش مياري همسرت آرومهء؟

اره 

هر وقت رو نميدم سنگينم خيلي خوبه

همين ك دوبار چشم ميشنوه ميخواد بياد قورتم بدع 

اصلا جنبه نداره 

🤣🤣🤣🤣

كلا خوبه ها فقط يكم بي حنبس🤣🤣🤣

بايد بروسلي باشم 

ببين مجبورم باشم چون شوهرم خيلي ترسناكه دست بزن نداره ها ولي خود ترسناكه همه ي فاميل ازش ميترسن اصلا ...

خيلي خوبه كه ارومي

زن بايد اروم باشه 

منم دلم ك براي اروم بودن تنگ ميشه شبا كه خوابه نگاش ميكنم تو دلم قربون صدقش ميرم 

چاره چيه هر مردي يجوره خواهر

من حرفتون رو قبول دارم،گفتمم کار اون آقا رو تایید نمیکنم

ببين من يه دختر عمه دارم خود امبر هرده اما شوهرش بعد ١٥ سال زندگي رفت دنبال صيغه چون دقيقا مصداق همين زنايي كه ميگي شما يعني هرچي شوهرش ميگفت برعكسشو انجام ميداد اخلاق در حد زير صفر

ولي كمن واقعا