2777
2789
عنوان

الان من بايد قهر باشم يا شوهرم

357 بازدید | 25 پست

ديشب سر اينكه شوهرم پرتقال ميخواستو من نياووردم چون ميخ شده بودم رو گوشيمو فيلم پايتخت دعوا افتاديم 

گف بيار گفتم الان عيدي سركار ك نيسي خسته باشي خودت برو بيار به من چه

شامم گشنم نيود نخوردم كلش باد كرده بود

دعوا بالا گرفتو وسطش بم گف بسه صداتو بلند نكن دهنتو ببند گفتم نميبندم 

گف شانسه زن نديدم صداشو اينجور بلند كنه و خفه شو بسه منم گفتم خودت خفه شو روز بروز ب تربيتت اضافه ميشه گف خيلي نفهمي واقعا و ادامه نداد 

منم قهر كردم رفتم تو اتاق

كلانم قهريم از ديشب 😒

نشسته سرجاش دستور ميده

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

زنو شوهر خودتون ارزش خودتونو میارین پایین یاد دعواهای دوران بچگیمون افتادم  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

هردوتون  

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بچگونه. خب میدادی چی میشد. مگ مسابقه س 

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

حالا ۱دقیقه از گوشی میومدی بیرون ۲تا پرتقال میشستی میاوردی پوست میکردید باهم میخوردید چی میشد؟ 😐😐😐 به نظرم شما خیلی بیشترررر مقصری..چون اینی ک گفتی خصلت همه‌ی آقایونه..مثلا نامزدمن متنفره حرفی بزنه من پشت گوش بندازم انجام ندم یا پیشم باشه سرم تو گوشی باشه.یااا یه ذره صدامو بلندکنم😐

😐

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
😂😂😂😂اجی اخلاق توهم مث منه زورگویی تحمل نداریم ولی من بلایی سرم اورده دقیق تو روش هرچی بگه جوابش ...

این اسمش زورگویی نیست

مردا ابهت و غرور دارن.باید حفظ بشه

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

چه اشکالی داره براش میاوردی .خب این روزا مردها تعطیلن بیرونم که نمیتونن برن بهتره فضای خونه شاد باشه 

بنظم اول شما مقصری بعدش هم شوهرت البته خب میتوستی با لحن بهتری بهش بگی عزیزم من دارم فیلم نگاه میکنم میشه خودت میوه رو بیاری