2777
2789
این برا منم سواله. من اصلا با شوهرم تفاهم نداریم. پسره خوبیه سالمه فقط باهم راه نمیایم. موندم چیکار ...

من برعکسه تو.با همدیگه خیلی خوبیم همو دوست داریم اما اصلا توی کاراش موفق نیست نمی تونه  زندگی راه بندازه . همش ورشکست میشه.طاقت دوریش دارم

خدایا به امید تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکسه تو.با همدیگه خیلی خوبیم همو دوست داریم اما اصلا توی کاراش موفق نیست نمی تونه  زندگی ر ...

ماله من کارش ضعیفه ولی تلاششو میکنه پاکه سیگار این چیزا اصلا نداره. فقط عاشق مامانشه و با من تفاهم نداره و هم صحبت خوبی برا هم نیسیم. اینا دلیل طلاق میتونن باشن؟

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
ماله من کارش ضعیفه ولی تلاششو میکنه پاکه سیگار این چیزا اصلا نداره. فقط عاشق مامانشه و با من تفاهم ن ...

به نظر من اینا مشکلایی هستن که قابل  حل شدن هستن اگه دوستش داشته باشی وبتونی براش انرژی بگذاری درست میشه

خدایا به امید تو 
چرا اخه؟

می‌دونی یه چیزی هم که هست ؛دیدی وقتی یه نفر میمیره همه شروع میکنن در موردش مرثیه سرایی و از خوبی‌های بی گرانش گفتن؟! بعد از جدایی هم آدم یاد لحظات عشقولانه ی دو نفریشون میوفته.. من تا مدتها حالم بده بود..با اینکه به سختی و مشقت و بعد از مسائل بسیار تونستم جدا بشم..با این وجود هضم و کنار اومدن باهاش برام دشوار بود🌹🤗

الان پشیمون نیستی از طلاق؟

ببین عزیزم من خیلی زود ازدواج کرده بودم .. بی تجربه و بسیار جوان بودم..از خیلی جهات با همسرم فرق میکردم‌‌.. طلاق چیز خوبی نیست. چند جای دیگه هم بچه ها همین سؤال رو پرسیدن..یا حتی گفتن اگر برگردی عقب جدا میشی ؟یا نه؟ جواب من نه بود، اگر برمی گشتم عقب جدا نمی‌شدم چنانچه این تجربه هارو می‌داشتم. هرچند طلاق باعث شد من برم دنبال درس و کار و پیشرفت.الان موقعیت اجتماعی خیلی خوبی دارم.شغلی عالی و همسری عالی تر. اما اگر اینگونه که الان هستم در زندگی قبلیم هم بودم قطعا زندگیم به همین خوبی بود. با طلاق معجزه رخ نمیده. معجزه از درون ما شکل میگیره..تو که تغییر کنی ،جهان پیرامونت هم تغییر می‌کنه. تغییر کن نازنین..جهانت زیبا🙏🙏🙏🌹