2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق و اجبار

348 بازدید | 17 پست

به نظرتون اگه مردی بدون عشق ازدواج کنه به اون زندگیش وفادار میمونه،به خصوص اگه قبلا یه نفر دیگه رو دوست داشته،چطور با این موضوع کنار میاد؟اصلا مردی میتونه بدون عشق وفادار باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا ازدواج سنتی و بدون عشق داشتن ولی یعد ازدواج زنشونو با دنیا عوض نمیکنن بااینکه قبلا عشقی توی زندگیشون بوده. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

نه وفادار نمیمونه😐

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
فک کنم شانس خیانت بیشتره آره؟

اگه بخوایم واقع بین باشیم و از روی تعصبات حرف نزنیم  اره شانس خیانت ببشتره 

حتی درصدی از کسایی که قبل ازدواج باهم  رابطه داشتن  هم خیانت میکنن دیگه فکر کن سنتی چیه 

کلا بدون شناخت هیچ وقت ازدواج نکن 

ما یه صاحب خونه داشتیم که عاشق دختر عمه اش بود و به زور دختر دایی شو بهش دادن چه دختر عمه زیبایی داشت اینو خانمش بهش گفت تازه خانومش سه سال ازش بزرگتر بود و ازدواج کردن و دوتا پسر و زندگی خوبی داشتن دفترچه خاطرات و شعر دختره هنوز پیشش بود اما ارتباطی نداشتند یادم میاد پسر کوچلو پاره اش کرد یکسال و نیم سن داشت تو خونه پیداش کرد و پاره ش کرد مرده با شوخی به سر و صورت میزد و وای وای می‌کرد مردها عشق رو فراموش میکنن و وابسته میشن 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
نه وفادار نمیمونه😐

حالا اونایی که عاشقانه ازدواج کردن وفادار می‌مونن من و شوهرم سه سال بپای هم نشستیم و عاشقانه همدیگرو می پرسیدیم الان شوهرم وفاداره

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
2790
2778
2791
2779
2792