نمیدونسم براق کننده رو🤭 تابستون شاید یه کوچولو برنزه کنم چون فک کنم اونم تاثیر داشته باشه نه؟
برنزه چیه به خدا..برنزه کردن به نظرم فقط برا اینایی که خییییییلی پوستشون سفیده خوب و قشنگه که کک و مکاشون کمتر معلوم باشه ن ماها...ایرانیا اکثرا برنزه که میکنن زشت میشن..کلا برنزه کردن فقط به این سفیدا که عین گچن میاد
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
نمیدونسم براق کننده رو🤭 تابستون شاید یه کوچولو برنزه کنم چون فک کنم اونم تاثیر داشته باشه نه؟
اره زن عموی من کل بدن شو برنزه کرده خیلی قشنگ شده 😍
خودمم می خواستم برم کرونا اومد
حتما بعد از کرونا برو خیلی تاثیر داره
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
برنزه چیه به خدا..برنزه کردن به نظرم فقط برا اینایی که خییییییلی پوستشون سفیده خوب و قشنگه که کک و م ...
نه عزیزم ربطی به رنگ پوست نداره
کلا برنزه کردن یه درخشش خاصی به پوست میده😍
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود