2777
2789
شما خودت مراقبت خاصی انجام میدی؟ یا کرم و محصول خاصی استفاده میکنی؟

نه قربونت برم من پاهام با پاچه بز هیچ فرقی نداره ولی دوستام ازینکارا میکنن 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونسم براق کننده رو🤭 تابستون شاید یه کوچولو برنزه کنم چون فک کنم اونم تاثیر داشته باشه نه؟

برنزه چیه به خدا..برنزه کردن به نظرم فقط برا اینایی که خییییییلی پوستشون سفیده خوب و قشنگه که کک و مکاشون کمتر معلوم باشه ن ماها...ایرانیا اکثرا برنزه که میکنن زشت میشن..کلا برنزه کردن فقط به این سفیدا که عین گچن میاد 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

برنزه چیه به خدا..برنزه کردن به نظرم فقط برا اینایی که خییییییلی پوستشون سفیده خوب و قشنگه که کک و م ...

خب منم زیادی برنزه رو دوست ندارم

ولی میگم با یکی دو درجه برنزه شاید صاف و صوف بشه. 

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
خب منم زیادی برنزه رو دوست ندارم ولی میگم با یکی دو درجه برنزه شاید صاف و صوف بشه. 

ن بابا با برنزه صاف و صوف نمیشه..هر وقت خواستی پاهاتو لخت باشه همون بادی اسلپش که یکی از بچه ها گفت رو بزن

نمیدونسم براق کننده رو🤭 تابستون شاید یه کوچولو برنزه کنم چون فک کنم اونم تاثیر داشته باشه نه؟

اره زن عموی من کل بدن شو برنزه کرده خیلی قشنگ شده 😍

خودمم می خواستم برم کرونا اومد

حتما بعد از کرونا برو خیلی تاثیر داره 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

برنزه چیه به خدا..برنزه کردن به نظرم فقط برا اینایی که خییییییلی پوستشون سفیده خوب و قشنگه که کک و م ...

نه عزیزم ربطی به رنگ پوست نداره 

کلا برنزه کردن یه درخشش خاصی به پوست میده😍

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

نه عزیزم ربطی به رنگ پوست نداره  کلا برنزه کردن یه درخشش خاصی به پوست میده😍

اما خدایی به همه هم نمیاد