بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من کسی که طرز فکرش مثه خودشون نیست اگه بره توی سپاه هم به خودش هم بقیه ارگان ظلم میکنه.ولی متاسفانه الان بعضیا بخاطر منفعت خودشون ظاهر نمایی میکنن
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
من شوهرم سپاهی نبود. ارتشی بود. سخت گیری خاصی نداشتن. ولی خب بخاطر ممنوع الخروج بودن و یکسری گیرهایی مثه مدل مو و مدل ریش اینا داشتن شوهر من استعفا داد. خیلییی بدش میومد از شغلش. کلا باید طرز فکرت با اونا همخونی داشته باشه وگرنه اذیت میشی.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
😐ایشالاشماحرف عجیب نزده باشی بلاخره همه اطرافشون دیدن نیازی به ماله کشی نیست
اصلا برام اهمیتی نداره شما چی فکر میکنی رو ادبیاتت یشتر کار کن
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.