2777
2789
اگه بچه خودش بود بله ولی بچه خودش نیست نامادریه

اهان

ب هر حال من کلی گفتم 

خودش اگع بچه داشتو ازدواج میکرد مسلما بچه رو ترجیح میداد دیگه

ولی خب من از زندگی این خانم خبر ندارم شاید شوهرش دیگع بیش از اندازه فرق میزاره و..

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
امشب دلممیخواست باهاش تنها باشم اما بچه دو قطره اشک ریخت ورداشت بچه رو آورد تو لاناق خواب حالم لز ش ...

عزیزمم خودت این ازدواجو قبول کردی باید ب این مشکلات هم فکر میکردی خیلی سخته حق داری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب دلممیخواست باهاش تنها باشم اما بچه دو قطره اشک ریخت ورداشت بچه رو آورد تو لاناق خواب حالم لز ش ...

خوب بچه ک بالاخره میخوابه .شما برین نقطه ای دیگه باهم تنها باشین .این مشکلاتو همه زنو شوهرا دارن 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

چون اون بچه ، بچه شما نیست شما حسی بهش نداری ولی پدرش حس مسیولیت داره بهش مخصوصا که اون بچه مادر نداره بخاطر همین بیشتر دلش واسش میسوزه

بنظرم حق با همسرته ، منم باشم همینکارو میکنم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

عزیزم تو به دل نگیر. اون بچه گناهی نداره. به این فکر کن توام بچه دار بشی بعد جدا بشی شوهرت بچه رو بگیره و ازدواج مجدد کنه. میخوای چیکار کنه؟

شوهرت بیانش اشتباه هست

ایکاش بتونید این حسو تو خونه داشته باشین ک بچه رو از خودتون بدونید و شوهرتونو تو موقعیتی قرار ندین ک بخواد بین شما انتخاب کنه .بچه داری واقعا سخته مادرا هم انقدر از دست بچه ها عصبی میشن ک نمیتونن تحمل بچه خودشونم کنن اما شما هر کاری کردین شوهرتون ممکنه به چشم بد ببینه و اینطور خودتون بیشتر اذیت میشین 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

کاش میشد عکس بدم من الان یکساله زایمان کردم پسرم پیش باباش تو بغلش میخوابه دخترم پیش من

این حس ها طبیعیه

تا شوهرم کنارم میشینه پسرم شش ساله شه میاد بینمون میشینه

کاش قبل ازدواح در مورد این مسائل تحقیق میکردی

شما که هرموقع دلت میخواست دوست داشتی پیش شوهرت باشی باید با همچین مردی ازدواج نمیکردی

زندگی که توش بچه هست همیشه بر وفق مرادت نیست

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

من هرچی باشم از بدرش مادرش براش بهترم

مادرش که بچه رواصلا نمیخواد

پدرش هم بداخلاقه و میزندش

من بخدا دایم مواظب هستم بچه کتک نخوره دعواش نکنه

مشکل شوهرم جنسی هست سرده

مشکل من بچه نیست من با بچه خیلی راحتر اط خودشم  کتاسفاته شوهرم سرده  امشب هم بچه رو بهون ...

خب چرا عزیزم با مرد بچه دار ازدواج کردی ؟

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون