2777
2789
عاشق رابطه از پشت هست و من بیزارم از این نوع رابطه و اونم لجبازی میکنه باهام میزنه منو تو دیوار پچ ...

میزنه منو تو دیوار
یعنی چی ؟

مطابق با نظر آقای دکتر بهنام اوحدی (سکستراپیست)  > مطابق با آمار 70 درصد مردهای ایرانی رابطه از پشت رو دوست دارن
اما اینکه شما نمی خوای (حق هم داری)  باید باهم تشریف ببرید مشاوره تا ایشون متقاعد بشه که این کار برای بدن و رابطه شما  مضرر هه

اگر می دونی با مشاورهه حل نمیشه  >  یکی دو هفته خودت رو بزن به درد بواسیر (شقاق_همورئید)      بعد بگو باید برم دکتر  >  برو دکتر > به دکتر بگو  برات دارو همورئید بنویسه و بیا خونه و الکی استفاده کن مثلا برو دستشویی و پماد رو ببر یه خورده اش رو هم مثلا بزن به زمین که بوش بپیچه یه خورده اش رو هم بریز داخل دستشویی که معلوم بشه زدی و بیا بیرون    (خیلی هم شلوغش کن > چون هموروئید وقتی درد می گیره آدم رو بیچاره می کنه > طرف نمی تونه رو زمین بشینه)
بعد به دکترت بگو  >  یه کاغذ برات بنویسه (گواهی) که برای بیماری هموروییدی که داری به هیچ عنوان نباید رابطه از پشت داشته باشی)
این نقشه رو قشنگ پیش بری            
مشکلت حل میشه        > بعد تمرکز کن روی   گرم کردن مزاج ش 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
خب بچه خودش نباشه عقل که داره ، خیلی معقول و منطقیه ادم بچه اش رو به همسرش ترجیح بده ، شوهر استارتر ...

واقعا معقول و منطقیه که آدم بچه رو ترجیح بده؟😨😨😨

معذرت میخوام اما در آینده همسره که میمونه نه بچه!!!

همسره که نیاز روانی عاطفی روحی جسمی جن سی رو تامین میکنه نه بچه

و ما با همسر ازدواج کردیم انتخاب اول ما همسر بوده نه بچه 

اولویت اول باید همسر باشه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا معقول و منطقیه که آدم بچه رو ترجیح بده؟😨😨😨 معذرت میخوام اما در آینده همسره که میمونه نه بچ ...

چه ربطی داره ؟؟؟

شما بچه داری ؟؟؟ 

بچه از پوست و گوشت ادمه ، همه انسان ها بچه هاشون عزیزترین ادم های زندگیشون هستن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
چه ربطی داره ؟؟؟ شما بچه داری ؟؟؟  بچه از پوست و گوشت ادمه ، همه انسان ها بچه هاشون عزیزترین ...

آره گلم 3 تا بچه دارم من

اما هرجور فکر میکنم در نهایت همسرم رو ترجیح میدم

اینهمه ربط گفتم عزیز

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍