2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درمان خانگی فقط عنبر

دارویی سفکسیم مثل نوازش باکتریه (حق داشته بقیه با دستور پزشک باید باشه و عوارض داره)

ازیترو یا کوآموکسی کلاو پیداکنی بیشتر جواب میده

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
شماخوب شدی،؟  من یمدت خوب شدم الان باز شروع شد .. تو این وضعیت کرونا  رفلاکس و سیتوزیت گرف ...

من چند ساله سینوزیتم عفونت میکنه بهترین کار اینه وقتی میری حموم سریع موهات رو خشک کنی فصل پاییز زمستون جلوی بینی روبا شال گردنی ماسکی چیزی بپوشونی میری بیرون که سرما نخوره کلاه بزار رو پیشونیت رو بگیره اما اگر عفونت کرد فقط کواموکسی کلاو خیلی زود جواب میده دوره ش رو کامل کن نصفه کاره  ول نکن  مگر نه اونجوری هر سال داستان داری 

من چند ساله سینوزیتم عفونت میکنه بهترین کار اینه وقتی میری حموم سریع موهات رو خشک کنی فصل پاییز زمست ...

مممون عزیزم کاش کو اموکسی میگفت.... اخه بعد یکماه رفتم داروخانه اونم سفیکسیم داد....  حالا باید باز برم داروخانه...

اخه موقع خواب که باد سرد نيست .وقتي بيرون ميري و هوا باد سرد ميوزه . و تو تابستونم جلو اسپليت

من خیلی حساسم موقع خواب از یجایی سوز بیاد سر درد میگیرم...   سینوزیت ۱ ماهه پیداکردم.رفلاکسم پیداکردم...