2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 32 پست
اره فردا برم بگیرم  بدنم میلرزه بخدا از ۶ گرفته دردش

چرک خوشکن بریز داخل دندونت عالیه تا یه ماه دردش میخوابه 

خسته ام از تکرار غریبانه هر روز م 😳.                          میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین❤😔
تو رو خدا سر خود قرص ننداز 

چیکا کنم پس معدم درد گرفته ولی چاره ندارم 

کاش زودتر کرونا بره برم دکتر

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرک خوشکن بریز داخل دندونت عالیه تا یه ماه دردش میخوابه 

جدا کپسولی نداریم ولی

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
کاش الان داشتم😭

اگه تو خونه هست اندازه یه نخود تریاک بزار روش اب بشه دردش میوفته اگه مسکن داری پودرش کن بریز رو دندونت تا دردشو بندازه فعلن منم یه شب درد امونمو بریده بود میپیچید کل بدنم دیگه بابا بزرگم یه نخود گزاشت 😊

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
عزیزم فعلا اطلاعات کافی ندارم ایشالا بعد چند سال بتونم کمک کنم 😂

☹بعد اینکه نفله شدم😅

اگه تو خونه هست اندازه یه نخود تریاک بزار روش اب بشه دردش میوفته اگه مسکن داری پودرش کن بریز رو دندو ...

تریاک رو شرمنده😅😅

جدا کپسولی نداریم ولی

اره منم چنان دندون دردی داشتم که پاها بی هس شده بود😭 داخلش ریختم خوابیدم اروم شد چند بار تکرار کن من گپسولشو استفاده کردم 

خسته ام از تکرار غریبانه هر روز م 😳.                          میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین❤😔
اره منم چنان دندون دردی داشتم که پاها بی هس شده بود😭 داخلش ریختم خوابیدم اروم شد چند بار تکرار کن م ...

بزا ببینم مادرشوهرم داره

بزا ببینم مادرشوهرم داره

اگه میخوای خوب شه حتما پیدا کن.خوردنش زیاد فایده نداره.ولی بریزی رو دندون مجعزه میکنه قشنگ پرش کن خواهر 

اگه میخوای خوب شه حتما پیدا کن.خوردنش زیاد فایده نداره.ولی بریزی رو دندون مجعزه میکنه قشنگ پرش کن خو ...

ریختم خدا کنه تاثیر داشته باشه

استارتر استاااااااااااارتر بیا همو بغل کنیم و گریه کنیمممممم

من دارم میمیرم

کل دهنم درد میکنه

معلومه چرکی شد که کلا فکمم درد میکنه.... خدایااااا دارم میمیرم از درد

🖤

چه خبر از دندونت؟ 

سلام هی چرک خشک کن میخورم ولی دردش بهتره