2777
2789
عنوان

دندون درد

761 بازدید | 32 پست

سلام دوستان چیکار کنم تو این وضعیت کرونایی خیلی دندون درد شدید دارم داره میکشه دردش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخاستم از تاپیکت رد بشم یاد خودم افتادمممممم😭😭😭😭😭.یکماه دندون درد کشیدم اسپری بی حسی بزن.از داروخونه بخر.من میخک گرفتم هرکاری کردم نشد تا اسپری بی خسی..الانم دهنم 85تا افت رده 7روزه هیچییییی نخوردم

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
ژل دنتول .

الان ندارم ژلوفن سوراخ کردم ریختم

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
میخاستم از تاپیکت رد بشم یاد خودم افتادمممممم😭😭😭😭😭.یکماه دندون درد کشیدم اسپری بی حسی بزن.از دا ...

وای برا افت دهنت من یچی بلدم 

بی حسی لیدوکایین رو میگی

فردابخربزارخونه هروقت اَمونتو برید بزنی راحت شی .

اره فردا برم بگیرم 

بدنم میلرزه بخدا از ۶ گرفته دردش

آستامینوفن یا دیکلوفتاک

کاش الان داشتم😭

اره فردا برم بگیرم  بدنم میلرزه بخدا از ۶ گرفته دردش

شوهرمنم خیلی دندون دردداشت یه روز رفت داروخونه گفنه بودیچی بدین دارم میمیرم اونام دنتول داده بودن اورد زد ازدرد رفت فضا😂ولی بعدش راحت گرفت خوابید