2777
2789
عنوان

بهمنیا بیان

234 بازدید | 22 پست

چرا ما انقدر خاصیم هیچکس درکمون نمیکنه😭😭من خیلی آروم و کم حرف و مغرورم درونگرا ام هستم ولی بخدا احساس دارم ولی نمیتونم نشون بدم بیشتر با کارم نشون میدم شما چییی

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به ماه نداره که😐😂

منم بهمنیم شلوغ و پرحرف و برونگرا

غرورم دارم در حد معمولی ولی مغرور نیستم

ولی از نظر احساس چرا...کلا زیاد احساسی نیستم ولی اون احساساتمو هم کلامی بروز نمیدم فقط در عمل

نمیدونم گلم...من ی استاد داشتم میگفت ستاره بهمنیا تو دورترین نقطه اسمونه واسه همین خیلی دوراندیش و حس ششم فوق العاده بالایی داریم و واقعا خاصیم این تعریف نیس واقعیته من خودم میبینم چیزایی که من فکر میکنم شتید ۱ درصد ندیدم کسی مثل خودم طرز فکر داشته باشه البته هرکسی طرز فکر و سلیقه خاص خودش رو داره ولی بهمنیا رو همه میگن یجورایی هستن...من بهمنیم ولی بخدا گاهی میگم کاش نبودم اصلا بعضی اخلاقامون قابل درک حتی برای خودمونم نیس

نمیدونم گلم...من ی استاد داشتم میگفت ستاره بهمنیا تو دورترین نقطه اسمونه واسه همین خیلی دوراندیش و ح ...

اره بخدا منم 

حس ششمم خییییلی قویه دقیقا چیزایی ک من میگم و بعدا بهش میرسن

ربطی به ماه نداره که😐😂 منم بهمنیم شلوغ و پرحرف و برونگرا غرورم دارم در حد معمولی ولی مغرور نیستم ...

گلم همه بهمنیا همه مشخصات رو ندارن ولی حتما چندتاش تو وجودش هس

واللا من بهمنيم زبون دراز پرحرف اجتماعى برونگرا! چه ربطى به ماه تولد داره؟ شخصيت ادما باهم متفاوته ...

ببین تاپیکو خیلیا شبیه منن 

اره بخدا منم  حس ششمم خییییلی قویه دقیقا چیزایی ک من میگم و بعدا بهش میرسن

اوهوم گلم منم همینطور....بخدا گاهی میترسم هز ذهنم نمیخوام فردا رو تصور کنم ولی این یکی از خاصیت بهمنیاس که خاصشون کرده چون اکثرا همه میدونن بهمنیا باهوش و حس ششم بالا دارن

اوهوم گلم منم همینطور....بخدا گاهی میترسم هز ذهنم نمیخوام فردا رو تصور کنم ولی این یکی از خاصیت بهمن ...

اره واقعا از چیزای منفیی ک میزنه ب سرم میترسم اصلا دیگ نمیتونم فک کنم