2777
2789
عنوان

بهمنیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
گلم همه بهمنیا همه مشخصات رو ندارن ولی حتما چندتاش تو وجودش هس

من اگه طبیعی به دنیا میومدم،اسفندی میشدم

ولی چون سزارین شدم تولد افتاده جلوتر و تو بهمن.یعنی اگه اسفندی بودم اخلاقم عوض میشد؟نه .ویژگی ها مربوط به ژنتیکه و لحظه اول خلقت تو رحم مادر به وجود میاد یه سریاشم در اثر تربیته که بازم مربوط به ماه تولد نمیشه

از طرفی ماه یه چیز قرار دادیه.یعنی ممکن بود به جای اینکه سال از 1 فروردین شروع بشه و 30 روز 30روز جلو بره، از یه روز و ماه دیگه شروع میشد و طول هر ماه فرق میکرد و اونوقت تعداد و چینش ماه ها متفاوت میشد مثل تفاوت سال شمسی و میلادی😊

کاملا طبیعیه که یه سری افراد ویژگی هاشون شبیه هم باشه ممکنه توی یه ماهم به دنیا اومده باشن

من اگه طبیعی به دنیا میومدم،اسفندی میشدم ولی چون سزارین شدم تولد افتاده جلوتر و تو بهمن.یعنی اگه اس ...

عقیده ها متفاوته

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا از چیزای منفیی ک میزنه ب سرم میترسم اصلا دیگ نمیتونم فک کنم

گلم سعی کن روی قسمت مثبت مغزت خیلی کار کنی عجیب جواب میده من الان دیگه خداروشکر حتی نمیتونم به مسایل منفی فکر کنم چون خیلی دارم با قدرت ذهنم پیش میرم البته نمیگم صد در صد ولی مقطعی هس فکر منفیم....و توی این مثبت نگریم خیلی نتیجه دیدم ....چیزایی که یجورایی محاله واسم اتفاق افتاده ....امیدوارم بتونی از این نعمت خدادادی در روند بهبودی و مثبت زندگیت پیش بری

گلم سعی کن روی قسمت مثبت مغزت خیلی کار کنی عجیب جواب میده من الان دیگه خداروشکر حتی نمیتونم به مسایل ...

شما چقدر ب حس ششمت اعتماد داری؟ب نظرت چطوری میشه تقویتش کرد

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
شما چقدر ب حس ششمت اعتماد داری؟ب نظرت چطوری میشه تقویتش کرد

فقط با تقویت ذهن چه نوشتاری چه تکراری من تمرین خیلی میکنم

گاهی باور کن تا ۱۰۰ در صد اعتماد دارم...گاهی انقدر خوب پیش بینی میکنم که دیگه جای تعجب نمیمونه چون با قاطعیت تمام میگم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز