2777
2789
عنوان

عکس پسرم😍🤔🤩🤗🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 197 پست
بچه اولا چند ماهه بود سقط شد؟

۲۴ هفته😢

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الهي عزيزمم انشالله كه چيزي نشه كيسه آب پاره بشه عاديه؟ خداكنه عادي باشه ببخشيد كه ميپرسم اخه بلد ...

اگه به وقت پاره بشه عادیه...اما زود پاره بشه بچه نمیمونه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسنیم خوبی ابجی؟ حال کوچولوت چطورا؟ مشکلاتت حل شد گلم

الحمدلله خوبیم... خداروشکر میگذره😓

واااای خدااا...یعنی اون روز میرسه؟😢

بلههه که میرسههه مامان خوشگل😍😍😍😍😍

منم قبل بارداریم تو سایت بودم دوستام هی میگفتن ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت و بیای اینجا عکسشو بدی منم گفتم واییی یعنییی میشه؟

دیدم که بلهههه... شد یه دخمل فسقلی و ناز اومد بغلم و اومدم عکسشو گذاشتم و خاطره ی قشنگ زایمانمم گذاشتم

ایشاالله روزی خودت کنه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم...خونیاز به عمل نداره دیگه خوش حال باش

ان شاالله که مشکلی نباشع😁

عزیزم مبارکههه الهی ک ب سلامت بغل بگیری❤چند هفتته؟ویارت چی بود

۱۸ هفتمه... ماست،دوغ خیار هندونه بستنی...گوشت دوست نداشتم

اگه به وقت پاره بشه عادیه...اما زود پاره بشه بچه نمیمونه

نهههه

خدانكنه

اميدت ب اون بالا سري باشه

همينطور كه بهت نينيتو داده

مطمن باش سالم ميارتش تو بغلت

من اجيم ٩هفتشه ١٢هفتگي غربالگري داره اگه اشتباه نكنم

فك كنم ان بي مثل همين ان تي ميمونه

🙂😘❤️