تسسسنییییم مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عنوان عکس پسرم😍🤔🤩🤗🤣🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 197 پست @پریسابانووووو@تبسمs @banooفرفری @اندرومدا نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩 1399/01/02 | 23:53 65 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 بچه اولا چند ماهه بود سقط شد؟ ۲۴ هفته😢 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ممدقلی1375 عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 357 @مامان_هلنا٩٧ @مامانجینگیلی @مامانمحمدمهدی عزیزم مبارکههه الهی ک ب سلامت بغل بگیری❤چند هفتته؟ویارت چی بود
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 Nbچیه؟ طول استخوان بینی نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
قاصدک_خوش_خبرم عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 8483 خدا حفظش کنه؛ سالم و سلامت به دنیا بیاد اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم☘️ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
mamaneyasnajoon عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2335 ۳۰ مرداد ان شاالله من ۳۱مرداد زده البته سزارینم زودتر میشه: انشاالله به سلامتی زایمان کنی
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 الهي عزيزمم انشالله كه چيزي نشه كيسه آب پاره بشه عاديه؟ خداكنه عادي باشه ببخشيد كه ميپرسم اخه بلد ... اگه به وقت پاره بشه عادیه...اما زود پاره بشه بچه نمیمونه نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 تسنیم خوبی ابجی؟ حال کوچولوت چطورا؟ مشکلاتت حل شد گلم الحمدلله خوبیم... خداروشکر میگذره😓 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22309 واااای خدااا...یعنی اون روز میرسه؟😢 بلههه که میرسههه مامان خوشگل😍😍😍😍😍منم قبل بارداریم تو سایت بودم دوستام هی میگفتن ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت و بیای اینجا عکسشو بدی منم گفتم واییی یعنییی میشه؟دیدم که بلهههه... شد یه دخمل فسقلی و ناز اومد بغلم و اومدم عکسشو گذاشتم و خاطره ی قشنگ زایمانمم گذاشتمایشاالله روزی خودت کنه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26354 الحمدلله خوبیم... خداروشکر میگذره😓 الهی ک به خوشی بگذره❤❤❤ خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عزیزم...خونیاز به عمل نداره دیگه خوش حال باش ان شاالله که مشکلی نباشع😁 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
nanaee89 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 946 اگه به وقت پاره بشه عادیه...اما زود پاره بشه بچه نمیمونه عزيزم يني طول سرويكست كم بود؟
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عزیزم مبارکههه الهی ک ب سلامت بغل بگیری❤چند هفتته؟ویارت چی بود ۱۸ هفتمه... ماست،دوغ خیار هندونه بستنی...گوشت دوست نداشتم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
behnosh_ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 939 اگه به وقت پاره بشه عادیه...اما زود پاره بشه بچه نمیمونه نههههخدانكنهاميدت ب اون بالا سري باشههمينطور كه بهت نينيتو دادهمطمن باش سالم ميارتش تو بغلتمن اجيم ٩هفتشه ١٢هفتگي غربالگري داره اگه اشتباه نكنمفك كنم ان بي مثل همين ان تي ميمونه🙂😘❤️