2821
2789
عنوان

عکس پسرم😍🤔🤩🤗🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 197 پست
۳۰ مرداد ان شاالله‌

خوش بحالت خدا حفظش کنه خاهشا برامنم دعا کنید زودحامله شم و خدا بچه صالح و سالمی بهم بده

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله برام دعا کنین... هرچند که الان همچینم راحت نیستم...اینقد انقباضو دردو مرض دارم که دارم میم ...

عزیزم انقباض یعنی همون دردی مث درد پریدی ؟

خوش بحالت خدا حفظش کنه خاهشا برامنم دعا کنید زودحامله شم و خدا بچه صالح و سالمی بهم بده

تو هم دعا کن این برام بمونه... تازه یکی رو از دست دادم... این یکی رو هم تا الان به زور هزار تا دارو نکه داشتم... اگه تا آخر بمونه😔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
عزیزم انقباض یعنی همون دردی مث درد پریدی ؟

نه...یعنی شکم سفت میشه، باز شل میشه... نفس آدم کنده میشه...گاهی به درد و گاهی بدون درده

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تو هم دعا کن این برام بمونه... تازه یکی رو از دست دادم... این یکی رو هم تا الان به زور هزار تا دارو ...

عزیزم من همونم که چندتا تاپیک قبلت گفتم  میخام برم انومالی متاسفانه نموند من دوهفته ازشماجلوتر بودم همونم کهگفتم حتما هر روز زیارت عاشورا هم بخون برا بچت   توو جریان تاپیکاتم هستم میدونم بچه قبلیتو ازدست دادی انشالله این یکی حتما و باتوکل به خداوندسالم میادبغلت 

عزیزم من همونم که چندتا تاپیک قبلت گفتم  میخام برم انومالی متاسفانه نموند من دوهفته ازشماجلوتر ...

خیییلی میترسم... همش ترشح آبکی دارم... ظهر رفتم دستشویی یه عالمه آب اومد... حالا از تپش قلب دارم می میرم‌‌.... متاسفم😔😔😔 چرا نموند؟

خیییلی میترسم... همش ترشح آبکی دارم... ظهر رفتم دستشویی یه عالمه آب اومد... حالا از تپش قلب دارم می ...

نه این ترشح هارو منم داشتم همش فکر میکردم نکنه نشتی ای چیزی باشه  نگران نباش عادیه رفته بودم انومالی نمیدونستم پسره یادختر تا اون موقع که رفتموگفتن قلبش دوهفته قبلش وایساده حتی بهم نگف پسره یا دختر موقعسقطمم پرسیدم از ماما اونام نگفتن 😭

نه این ترشح هارو منم داشتم همش فکر میکردم نکنه نشتی ای چیزی باشه  نگران نباش عادیه رفته بودم ان ...

آخ...منم این روزارو گذروندم...درکت میکنم...چقد درد کشیدم اما بی نتیجه... من که اگه این بچمم از دست بدم زندگیم از هم میپاشه...میدونم😔😔😔 خدا به دادم برسه... تو رو خدا برام دعا کن

آخ...منم این روزارو گذروندم...درکت میکنم...چقد درد کشیدم اما بی نتیجه... من که اگه این بچمم از دست ب ...

عزیزم انقد حرفای بدنزن خدا قهرش میگیره ها هی نگو اگه از دست بدم بجای این حرفا بگو خدایا شکرت  نعمتتتو دوباره دادی خودت برام حفظش کن میدونم نگرانی حق میدم ولی انقد از نا امیدی و اتفاقای بد به ذهنتم راه نده   افرین  منم مطمئنم اگع باردار بشم انشالله بازم نگرانیهارو دارم ولی فقط باید توکل کرد و مثبت فکر کنی

عزیزم انقد حرفای بدنزن خدا قهرش میگیره ها هی نگو اگه از دست بدم بجای این حرفا بو خدایا شکرت خودت برا ...

آخه از دفعه ی پیش ترسیدم... وگرنه خداروشکر میکنم

آخه از دفعه ی پیش ترسیدم... وگرنه خداروشکر میکنم

میدونم دقیقا چی میگی منم برا بارداری بعدیم میترسم بخاطر همین بارداری ای که داشتم سوره حجراتم بخون میدونم میخونی همیشه ولی باز میگم بخون چون بچتو حفظ میکنه

اخی عزیزم چه جیگولیه😍😍😍😍

برای منم دعا کن

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز