2821
2789
عنوان

عکس پسرم😍🤔🤩🤗🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 197 پست
عزیزم هر روز براش صدقه بده  براش نذر عقیقه کن  تو هم الان دعاهات قبوله  برای منم د ...

چشم حتما😘

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

اي وااااااي خداااااي منننن😭😭😭😭😭چقدر خوشگله ماشاالله!!!!!انشاالله سالم و سلامت بياد بغلت خوشگل منننننن😍😍😍😍😍

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اي وااااااي خداااااي منننن😭😭😭😭😭چقدر خوشگله ماشاالله!!!!!انشاالله سالم و سلامت بياد بغلت خوشگل م ...

ان شاالله...محتاج به دعای خیرتونم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
انشالله سالم ب دنیا بیاد و به خوشی بزرگش کنی😍

ممنونم...دعای خیر کنید برام😘

ممنونم...دعای خیر کنید برام😘

انشالله زندگیت خوب میشه و شوهرت سربه راه میشه عزیزم.

تو حامله ای برای منم دعا کن.برای خانوادمم همینطور.خییییلی محتاج دعا هستم.سر اذان منو فراموش نکنی🤗

انشالله زندگیت خوب میشه و شوهرت سربه راه میشه عزیزم. تو حامله ای برای منم دعا کن.برای خانوادمم همین ...

حتما دعا میکنج...ان شاالله که عاقبت بخیر بشی و به هرچیزی که میخوای برسی😘

سلام گلم ، خیلی خیلی خیلی مبارکت باشه، نامدار باشه انشالله، بیادو خونتونو پر از عشق و صمیمیت کنه اله ...

ان شاالله🤩😘

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز