2777
2789
عنوان

من ی زن بی خرج و مواجب هستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست

عزیزم بهش بگو رو استقلال شخصیتش کار کنه 

بتونه بدونه شوهرش خوش بگذرونه 

اولش از کم شروع کنه 

یهو نخواد بره رنگ  کنه موهاشو و ناخن بکاره و بلچینگ کنه دندوناشو

کم کم ی خانوم مستقل از لحاظ روحی و خرج کن بشه 

به خودش برسه 

همه ی به خود رسیدنهام پولی نیس 

مثلا موهاشو شونه کنه 

ناخناشو سوهان بکشه 

مرطوب کننده حتی خیلی معمولی واسه دست و صورت استفاده کنه 

آهنگ شاد گوش بده 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

شوهرش همه رو ازش میگیره اینم میگه نمیخام بهش بدم اگه ندم دعوا میندازه

خوب دعوا راه بندازه مرگ به بار شیونم بار 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستت باهمه کمبودها ساحت الانم که حقوق میگیره  شوهرش ازش میگیره  میگه این با میسازه  چرا بهش بدم

بعدش شوهرش با پولا چکار میکنه؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم بهش بگو رو استقلال شخصیتش کار کنه  بتونه بدونه شوهرش خوش بگذرونه  اولش از کم شروع ...

لایک به امصات 👍👍👍👍👍👍👍

من جای دپستت بودم نفقه و مهریه ام رو میزاشتم اجرا واسه مردی که خسیسه این دوتاموارد مرگه واسش 

اره  واقعا اخه چرا یه سری ایتقدر حاصرن تو زندگی تحقیر بشن