2777
2789
عنوان

من ی زن بی خرج و مواجب هستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست

3-زندگیم شد فقط تحمل بعد دو سال عقد ازدواج کردیم و زندگی مشترکمونو شروع کردیم گفتم پدرش اعتیاد داره ب من مربوط نیست زندگی برادرش مادرش کلا خانوادش ب من ربطی نداره میخام تمام زورمو بزنم ی زندگی خوب داشته باشم من میتونم نمیزارم بدبختی منو احاطه کنه بدون جشن و عروسی و تشریفات رفتیم تو خونه مشترک.همسرم بعد سه ماه کار پیدا کرد و چند ماه بعد منم مشغول ب کار شدم اوایل دعوا و کتک کاری داشتم ولی رفته رفته کم شد کار کردم و کار کرد جفتمون اوردیم وسط و جمع کردیم سختی کشیدیم من مانتو نمیخریدم ارایشگاه نمیرفتم ابروهامو خودم برمیداشتم و صورتمو خودم اصلاح میکردم موهامو خودم رنگ میکردم ک هزینه اضافی نداشته باشم مسافرت و تفریح و رستوران هم تعطیل هیچ هزینه ای نداشتم هیچ هزینه ای

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعدا میخونم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

4-مادر همسرم فهمید ک این پسرش داره کار میکنه و جمع میکنه عروسش داره پا ب پاش کار میکنه شروع ک با سیاست و زیر زیرکی از شوهرم پول گرفتن هر سری ب ی بهانه.متوجه شدم دعوا کردم و داد و بیداد ولی جاش مشت خوردم.کمی سیاست ب خرج دادم و تمام پس اندازمونو دادیم ی الونک خریدم ک اونم همسرم زد ب اسم خودش تمام سالها کار کردنم و تقدیمش کردم اونم زد ب اسم خودش.میدونم اشتباه کردم توبیخ نکنید ولی ابی ک ریخته شده دیگه بر نمیگرده.

4-دوتا بچه دارم سه سال کار نکردم ب بهانه نگهداری از بچه ها تو این س سال همسرم هزار تومن پول بهم نداد ک بیا برو ارایشگاه برو رنگ کن بیا شورت بخر بیا سوتین نداری مانتو نداری هیچی شاید باورتون نشه ولی صفر صفر مثلا بعد دعوا 50هزار پول میداد و بعد فرداش میگفت بده بهت میدم و دیگه نمیداد میگفت همین ک شکمتو سیر میکنم زیاده از لحاظ رابطه جنسی و عاطفی هم روز ب روز سرد میشد هر وقت میخاستم برم سمتش پسم میزد کلا محبتهام بی جواب میموند ی روز قهر رفتم خونه مادرم بعد سالها ولی همسرم حتی زنگ هم نزد چ برسه دنبالم بیاد و خودم برگشتم ب خاطر بچه هام.الان بعد سه سال خونه نشینی میرم سرکار و بچه هام تو مهد میزارم اولین حقوقمو ک گرفتم همسرم گفت قسطو بریز و من مثل احمقها ریختم  حتی شب عیدی ن مو رنگ کردم ن لباس خریدم ن ارایشگاه رفتم هیچی هیچی.گفت من کار میکنم برای همه تو کار میکنی برای خودت؟

من خیلی بی زبونم خییییلی لالم یک مااهم با شوهرم حرف نزنم اونم باهم حرف نمیزنه اگه ی سال سمتش نرم اونم نمیاد دچار افسردگی حاد شدم و دائم میخورم ک حرصمو از بین ببرم و روز ب روز چاق میشم 28سالمه اعتماد ب نفسم صفره هیکلم صفر پوستم شکسته و چروک شده موهام سفید شده..کلا انگار ی خانم مسن هستم حس اضافی بودن میکنم وقتی میرم خونه مادرم میگه ناهار ندارم شام ندارم فقط ب فکر شکمشه و هر وقت نیاز جنسی داشته میاد سمتم و خیلی سریع شروع میکنه ب رابطه و جوری ک من شکنجه میشم لباس کهنه های این و اونو میپوشم شاید باورتون نشه کلا دوتا شورت دارم.من واقعا بدبختم

5-توبیخم کنید حق دارم.ولی نمیخام اینجوری ادامه بدم هر چی ک مربوط ب منه تو خونه مادرشه ولی از اونا هیچی نمیگه میگم مامانت چ خبر میگه خبر ندارم ولی تمام اتفاقاته خونه رو مو ب مو ب مادرش میگه.حتی گفتم.طلاق میخام گفت هری ....هر سری ک دعوا شده گفته خوش اومدی اگه نمیزنه دلیل بر این نیست این اخلاقارو ترک کرده من دیگه دعوا رو کش نمیدم ک دوتا بچه دچار اضطراب نشن و دعوا تموم میشه یعنی اگه ادامه بدم صد درصد کتک میخورم.خسته ام خاهرا خسته همه میگن زندگیم خوبه ولی باطن زندگیم افتضاح.نمیخام طلاق بگیرم ن ک دوسش دارم ن فقط چاره ای جز ادامه دادن ندارم فقط بهم بگید از این ب بعد چکار کنم ک خودمو بچه هامو نجات بدم هم روحی هم جسمی.الان ب عنوان زن هزار تومن تو حسابم نیست جز نوار بهداشتی خرجی ندارم اینکه میگن مو رنگ میکنیم ارلیشگاه میریم اپلاسیون یا لیزر میکنیم همه کشک فقط ب فکررخودشه بارها زار زدم گفتم بیا ب خاطر بچه هامون رابطمون خوب بشه ولی اصلا نگام نمیکنه چ برسه ب اینکه جواب بده خیانت نمیکنه مطمئنم کارش جوریه ک وقت خیانت نداره ولی کلا زندگیم اینجوریه

حال کردید چ زود گزاشتم حالا نظراتتونو بگید ک دوستم بخونه ممنون از همتون

به نظرم بايدشروعدکنه به خودش اهميت دادن ،لباس خريدن وتيپ زدن وآرايش کردن ودبه فکر کم کردن وزنشم بيفته آرايشگاه بره اپلاسيون کنه تاشوهرش بفهمه زن داره وزن بودن يعني چي 

مگه سر کار نمیره؟ خب نمیشه بخشی از حقوقشو مخفیانه برای خودش پس انداز کنه؟

شوهرش همه رو ازش میگیره اینم میگه نمیخام بهش بدم اگه ندم دعوا میندازه

شوهرش همه رو ازش میگیره اینم میگه نمیخام بهش بدم اگه ندم دعوا میندازه

یعنی شوهرش از میزان حقوقش باخبره؟😫

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...