2777
2789

اولین بارمه کمک میخوام طرز تهیشو بهم بگید و اینکه آیا گوشت مرغ هم میریزه یا نه

دوقلو های عزیزم دوستتون دارم بیشتر از جونم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت مرغ و گوسفند و دنبه و پیاز رو چرخ کن ادویه بزن ،با قالب بگیر دور سیخ 

یعنی چی آخه من فقط میخوام مرغ باشه . مگه میشه گوشت و مرغ قاطی باشن

من تو تابه درست میکنم.به سیخ میزنم ومیزارم تو تابه دوزرفش که سرخ شد روش پوره گوجه میریزم 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
بعله ممکنه بریزه اگر خوب ورز ندین و سیخ نزنین ولی کلا الان اگر ممکنه درست نکنید چون به خاطر کرونا گ ...

عزیزم اگه میشه طرز تهیشو بگید و اینکه چقد باید ورز بدم

من سینه مرغ با پیاز و ی سیبزمینی کوچیک و  ی دونه تخم مرغ و ادویه جات وزعفران و ابلیمو چرخ میکنم بعدش ی ساعت استراحت میدم تو یخچال بعدش قالب میزنم تو روغن داغ سرخ میکنم واقعا عالی میشه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

عزیزم سینه مرغ رو دو بار چرخ کن پیاز رو رنده کن با رنده ریز روی صافی بزار آب پیاز رو بگیر و تفالشو با گوشت چرخ کرده قاطی کن به هیچ عنوان آب پیاز رو نریزی چون ممکنه وا بره

بعد اگه فلفل دلمه داری یه کم خیلی کم رنده کن یا پودرشو بریز خیلی کم فلف قرمز سیاه نمک و دستکش دستت کن به شدت ورز بده خیلی زیاد ورز بده دیگه در حدی که کاملا بافتشو از دست بده و چسبندگی زیاد پیدا کن در نهایت سیخ رو بردار خیس کن یا زیر شیر آب بگیر خیس بشه  و بعد به اندازه یه نارنگی کوچیک وسط سیخ بذار و بادست فرم بده تا کاملا یکدست روی سیخ بنشینه اگه دستگاه داری که با دستگاه بزن یک دست و خوبه فقط مواد کم بریز تا نازک بشه 

بعد هم کبابش کن

کره آب شده و زعفران غلیظ قاطی کن و رو مال کن

عزیزم سینه مرغ رو دو بار چرخ کن پیاز رو رنده کن با رنده ریز روی صافی بزار آب پیاز رو بگیر و تفالشو ب ...

مرسی عزیزم کامل بود خیلی . ولی اگه دنبه بریزم بهتر نیست

یعنی چی آخه من فقط میخوام مرغ باشه . مگه میشه گوشت و مرغ قاطی باشن

گوشت مرغ چرخ میکنی پیاز چرخ میکنی ابشو میگیری به علاوه ی فلفل سیاه و زعفران آب کرده خوب ورز میدی بعد به سیخ میکشی اصلا نمیریزه هیچ چربی هم نمیخواد قاطی کنی بعد کره ی ابکرده میزاری کنار دستت کباب که شدن رو کبابا با فرچه ی روغن کره میکشی نوش جون

مرسی عزیزم کامل بود خیلی . ولی اگه دنبه بریزم بهتر نیست

چرا عزیزم با دنبه هم عالی میشه من خودمم دنبه میزنم اما اگه دنبه زدین مقدار کره خیلی کم باشه در عوض زعفرانتون رقیق تر باشه

می تونید کلم بنفش رو خیلی نازک خلالی کنید ماهیتابه رو فقط کمی چرب کنید و حرارت زیاد کلم بنفش رو بریزد نم و آبلیمو اضافه کنید حرارت رو بیشتر کنید کمی سرکه سفید اضافه کنید و بچشید خوب بود خاموش کنید و کنار جوجه بزارید چون کمی ترش میشه خیلی به جوجه کوبیده با دنبه میاد

گفتن بخاطر کرونا غذاهای کبابی درست نکنید، حتماً کامل بپزه! 

خصوصاً مرغ! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!!