دقیقا یه بار که مادرش بهش یاد میداد خودم شنیدم با گوشام اما اخه پولم دستم میده ببین الان تو کارتم ۴۰۰ دارم تو کمدمم ۵۰۰ دارم خودش داده بهم و عیدی هامم هست بهشم گفتم عینک دودی میخرم باهاش اما حسابش دستشه دیگه 😂منم ۵ میلیون مخفی دارما
حالا ما یه فامیلامون هرچی میخرید قیمتش رو به شوهرش کمتر میگفت که شوهره بهش نگه چرا گرون خریدی یه فامیلم داشتیم برعکس این بود مثلا ۲۰ تومن چیز میخرید به شوهره میگفت ۳۰ تومن شده.۱۰ تومنشو برای خودش برمیداشت.من اصلا اهل هیچکدوم نیستم
دقیقا یه بار که مادرش بهش یاد میداد خودم شنیدم با گوشام اما اخه پولم دستم میده ببین الان تو کارتم ۴۰ ...
به نظر من پس انداز مخفی برای زن لازمه آخه میخوایم با پولامون فرار کنیم بریم خارج که.یا روز مبادا به خودشون میدیم یا یه وقتی زن یه خرجی داره که نمی تونه به شوهرش بگه از اون پول خرج میکنه
من پول کلاس هنریمو کم گفتم بهش بالتخره هر کس یه مدله خود شما نی نی سایت رو نگفتین اما من گفتم
آره عزیزدلم هرکسی شرایط خودشو میبینه دیگه .مثلا من شوهرم با خرج ومخارج مشکلی نداره ولی دوست نداره من فضاهای مجازی زیاد باشم مخصوصا اگه مرد هم توی همون فضا باشه.مثلا گروه های خانوادگی رو بخاطر پسر دایی هام نمیزاره برم