2777
2789
عنوان

مخفی کاری😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 83 پست
باید میگفتی گوشیه فهمیده ننت چقدر خوبه خودش شماره رو انتقال داده به لیست سیاه

خخخ.اخه قهریم رفت امدنداریم بعدمناسبتاننش بجای اینکه زنگ بزنه دعوت کنه بگه بیایید.زنگ میزنه الکی ازتنهایی زرزرمیکنه میکنه اعصاب اینم میریزه بهم خونه مامانم بودیم مهمونی وگرنه میگفتم که گذاشتم دیگه ترسیدم اونجادعوامون بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ابتکار این جوری میگن من بودم میگفتم اونو واسه خودم خوراکی خریدم حالم بد شد فشارم افتاد پول روسری ...

ماشالله خانوما چقدر مغزاتون فعاله در دروغ ساختن

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
نه ابتکار این جوری میگن من بودم میگفتم اونو واسه خودم خوراکی خریدم حالم بد شد فشارم افتاد پول روسری ...

آفرین تو معرکہ اے 😂😂😂

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
میدونم حق داری اما باید زرگتر باشی تا لو نری منظورم این بود که کلا همه چیو بگی

شوهرم دو پله همیشه از منم جلوتره🤕

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خدانکنه.............وحشتی که همه عمر همراهته و تموم نمیشه از هر چیزی بدتره

حتما برو مشاوره یه مشاور که به جای راهکار دادن بتونه همراهیت کنه تا این وحشت برطرف بشه

منم شاید بخاطر شوهرم به بقیه دروغ بگم ولی به شوهرم دروغ نمیگم الانم عضویتم توی نی نی سایت رو بهش نگفتم چون حساسه میترسم بگم قهر کنه ولی خودش بعضی وقتا یه چیزایی پنهان میکنه وقتی میفهمم میگه ترسیدم ناراحت بشی نگفتم ولی دلیلش قانعم نمیکنه باید بگه من واقعا رفیقشم تا یه زن غرغرو

آفرین تو معرکہ اے 😂😂😂

من همیشه خرید که میکنم راستشو میگم که فلان چیزو فلان خریدم چون شوهر من خیلی تیزه اما بغلاش خرج اضافه ایی ام در میارم 😂😂شوهر من خیلی خوبه ها هر چی بگم سه سوته میخره باشگاه میرم کلاس هنری میرم لباس و غذامم خوبه اما نمیدونم چشه پولی به عنوان پول تو جیبی که خودم بدونم چی میخرم نمیده دستم الان بگم من پول میخوام میگه چی میخوایی پاشو بریم بخریم 😂😂یا میکه چنده پولشو بدم برو بخر این اصلا خوب نیس