2777
2789
عنوان

مخفی کاری😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چیزی نیست ک ازش قایم کرده باشم کلا خیلی ادم بی شیله پیله ای هستم و همیشه هم این خصوصیتم ب ضررم ...

چقدر بد هست که مرد اینجوری باشه و چقدر حال آدم گرفته میشه وقتی میفهمه شریک زندگیش صادق نیست

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
واااااااااے یا خدااااااا باید مےگفت نقد دادم بقیشو 😂😂

دیگه اون لحظه ب ذهنم نرسید

فقط قیافه حق ب جانب گرفتم و شاکی هم شدم😁 البته بعدم بهش گفتم ضایع شدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه بابا نمیشه چون باید دلیلی بیاره که چرا همشو یه جا نکشیده

دختر ابتکار عمل داشتہ باش مےگفتے اسکناس پارہ داشتم غالب فروشندہ کردم البتہ اینو باید قبلش مےگفتے مثلن مےگفتے واے اون دہ تومنے پارہ ھہ بود بعد مےگفت کدوم مےگفتے بابا یدونہ داشتم تو کیفم بدجورے رو مخم بود بہ فروشندہ گفتم تو کارتم پول کمہ میشہ یہ کمشو نقد بدم 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
هیچ وقت اینجوری نکن من هزچی بخرم قیمتشو درست میگم 

مامانش هیچ وقت نه عید نه تولد نه برای من ن حتی پسزش چیزی نمیگیره، منم زورم اومد.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من شماره ننه شوی روزی گذاشتم تولیست سیاه همون روزفهمیدولی من گردن نگرفتم .ولی خجالت کشیدم

باید میگفتی گوشیه فهمیده ننت چقدر خوبه خودش شماره رو انتقال داده به لیست سیاه

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
باید میگفتی گوشیه فهمیده ننت چقدر خوبه خودش شماره رو انتقال داده به لیست سیاه

اونم مےگفت چمدونتم فھمید تو چقدر خوبے لباسات توشہ باھاش برو خونہ بابات😂

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
دختر ابتکار عمل داشتہ باش مےگفتے اسکناس پارہ داشتم غالب فروشندہ کردم البتہ اینو باید قبلش مےگفتے مثل ...

نه ابتکار این جوری میگن من بودم میگفتم اونو واسه خودم خوراکی خریدم حالم بد شد فشارم افتاد پول روسری رو نقد دادم میخوایی بریم از فروشنده بپرس و کارتارو پرت میکردم رو صورتش😂😂و قهر میکردم و دعوا که یعنی به خاطر ۲۰ تومن به من تهمت میزنی